Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hanychová vo vysokom štádiu tehotenstva: Vážne zdravotné problémy... Len leží, vôbec nevládze!

Tehotnú Agátu Hanychovú skolila nepríjemná choroba. Zobraziť galériu (5)
Tehotnú Agátu Hanychovú skolila nepríjemná choroba. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Z Agáty Hanychovej (37) sa už čoskoro stane trojnásobná mamička. Pod srdcom nosí tretieho potomka, ktorého splodila s partnerom, českým podnikateľom Jaromírom Soukupom (53). Aktuálne však tmavovlásku trápia veľmi nepríjemné zdravotné problémy. Podľa vlastných slov si nevládza urobiť ani čaj!

Agáta Hanychová by už v apríli mala priviesť na svet svojho tretieho potomka, ktorého čaká s českým mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom. Začiatok nového roka jej však znepríjemnili vážne zdravotné problémy. Ako informovala na sociálnej sieti Instagram, skončila v posteli so zápalom pľúc. 

Galéria: Agáta Hanychová

A chorobu znáša natoľko zle, že len leží a nedokáže absolútne nič robiť. „No to netuším, kde som ho chytila, ale popravde som schopná si urobiť maximálne čaj. Inak ležím,“ informovala sledovateľov, ktorí mali o ňu obavy. Našli sa však aj takí, podľa ktorých si za zdravotné problémy môže ona sama.

Nedávno sa totiž Hanychová vrátila zo snowboardovačky v Alpách a ona sama, napriek tomu, že je tehotná, si pár jázd na svahu neodpustila. Ona sa však bráni. „Myslíte, že z dvoch jázd na snowboarde sa dá chytiť zápal pľúc? Aha... Tak, prosím, nikto nejazdite na snowboard,“ zareagovala. Nech je to ako chce, Agáte prajeme hlavne skoré uzdravenie!

Hanychová vo vysokom štádiu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Hanychová vo vysokom štádiu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu