Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prachařova EX je 3-násobnou mamou: VIDEO tesne po pôrode… Chcela robiť ŽIVÉ VYSIELANIE!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (11)
Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA - Exmanželka moderátora Jakuba Prachařa (39) Agáta Hanychová (37) sa včera stala trojnásobnou mamou. Svojmu terajšiemu partnerovi, podnikateľovi Jaromírovi Soukupovi (54) porodila doslova rozprávkové dievčatko. No jej prvé slová po pôrode prekvapili aj jej drahého. Toto myslela fakt vážne?

Hanychová po pôrode ihneď šokovala (Zdroj: Instagram A.H.)

Agáta Hanychová sa svojim fanúšikom ukázala tesne po tom, ako odrodila a priviedla na svet dcérku, ktorej vybrala naozaj rozprávkové meno Rozárka. „Tak dievčatá, ja len, že som to zvládla a Jaromír tiež,“ začala v úvode videa, kde bolo jasne počuť na jeho hlase, že jej partner mal zjavne čo robiť. „No, ty si to zvládla,“ podotkol Jaromír, ktorý vyzeral vyčerpanejšie ako jeho polovička.

Prachařova EX je 3-násobnou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram AH)

Prachařova EX je 3-násobnou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram AH)

„Rozárka, je teraz na meraní a vážení, Ja by som sa išla aj osprchovať, no ale vraj musím ešte ležať,“ poznamenala Agáta, ktorá bola zjavne plná energie, čo dokázala aj touto vetou: „A živé vysielanie, ja by som chcela, ale Jaromír nechce.“ 

Modelkinmu staršiemu partnerovi to evidentne vôbec neprišlo vhodné. „Nie nehnevajte sa, nie,“ podotkol rozčarovaný Jaromír. „Vraj nie som normálna,“ dodala na záver Agáta a svojim fanúšikom venovala pusu. 

Ktovie, ako by na živé vysielanie z pôrodnej sály reagovali jej sledovatelia, ktorých má na svojom profile na sociálnej sieti Instagram viac ako 300-tisíc. Každopádne, určite by sa pri tom počte našli aj takí priaznivci, čo by si to radi pozreli...

Agáta Hanychová po pôrode s dcérkou
Zobraziť galériu (11)
Agáta Hanychová po pôrode s dcérkou  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu