Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Katastrofálny Valentín: Jasmina to fakt PREHNALA... Som D*BLINA!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Instagram JA)

DUBAJ - Lásku si preukazujú celý rok, no to neznamená, že by neuznávali sviatok sv. Valentína. Aj Jasmina Alagič chcela mať včerajší večer výnimočný, ale...

Včerajší deň patril všetkým zaľúbeným. Romantiku po boku svojho manžela Patrika Vrbovského si chcela dopriať aj Jasmina Alagič. 

Hoci mnohí by si pomysleli, že moderátorka vyzerá dobre vždy a všade, ona sa rozhodla, že pre špeciálny večer so svojou láskou si svoj výzor ešte vylepší. Chcela si dopriať pekne opálenú pokožku, a tak sa v Dubaji vystavila slnečným lúčom. 

Lenže... Akosi to prehnala! „Kamaráti, kamarátky, keďže som d*blina a chcela som byť jedna čokoládová hviezda na Valentína, tak som iba j*bo z úpalu,” priznala svojim fanúšikom na sieti Instagram. Oslava lásky tak u nich vyzerala úplne inak, ako bol pôvodný plán. „A preto sme museli zobrať donášku a dnešný valentínsky večer stráviť doma. Ja ako hnoj a Patrik ako môj chápavý rytier,” opísala, ako to nakoniec celé dopadlo.

Našťastie, podľa dnešných príspevkov sa zdá, že Jasmine je už lepšie a nespôsobila si prehnaným pobytom na slnku dlhšie trvajúce ťažkosti. 

Katastrofálny Valentín: Jasmina to
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu