Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa Slovenka v 9. mesiaci tehotenstva: OBEŤOU PODVODU… Rozvracia ľuďom vzťahy!

Martina Grešová Zobraziť galériu (14)
Martina Grešová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už čoskoro sa stane matkou a namiesto toho, aby oddychovala a užívala si posledné dni s tehotenským bruškom, musí promi návrhárka Martina Grešová (35) riešiť nepríjemnosti. Na sociálnych sieťach totiž vznikli pofidérne profily, ktoré sa za ňu vydávajú a v jej mene vypisujú iným... To vážne?!

Známa Slovenka Martina Grešová pred časom oznámila radostnú novinku, že so svojím partnerom Kryštofom čakajú dievčatko. Teraz však čelí istým nepravdivým obvineniam o tom, že údajne rozvracia ľuďom vzťahy. Kráska preto prosí o pomoc druhých ľudí.

Martina Grešová s priateľom Kryštofom
Zobraziť galériu (14)
Martina Grešová s priateľom Kryštofom  (Zdroj: Instagram M.G.)

Budúca mamička zverejnila falošný profil, ktorý sa vydáva za ňu a používa jej fotky. „Prosím, môžete nahlásiť túto osobu?“ znela prosba od brunetky, ktorá sa stala obeťou podvodu. 

Stala sa obeťou podvodu
Zobraziť galériu (14)
Stala sa obeťou podvodu  (Zdroj: Instagram M.G.)

Nie je to po prvý raz, čo sa za ňu niekto vydáva, no teraz to naozaj prekračuje hranice. Neznámy profil píše v jej mene dôverné informácie o údajnej nevere, čím môže nenávratne rozvrátiť vzťahy týchto ľudí. „Takéto správy rozposielať s mojou fotkou? Akože mali by sa niektorí už fakt spamätať,“ napísala pohoršená Martina.

Niet sa čomu čudovať. Takéto správanie neznámeho páchateľa je naozaj neprípustné a navyše v 9. mesiaci tehotenstva mať ešte takéto starosti jej určite nepridáva na pohode. Bývalú finalistku Miss Universe SR sme v tejto veci aj kontaktovali, žiaľ, zatiaľ sa nám bližšie nevyjadrila. 

Stala sa obeťou podvodu
Zobraziť galériu (14)
Stala sa obeťou podvodu  (Zdroj: Instagram M.G.)

 

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu