Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenská misska (35) sa stala prvýkrát mamou: Takéto meno pre bábätko nikto nečakal!

Módna návrhárka Martina Grešová s priateľom Zobraziť galériu (3)
Módna návrhárka Martina Grešová s priateľom (Zdroj: Instagram M.G.)

PRAHA - Exmisska Martina Grešová momentálne prežíva jedno z najkrajších období v živote každej ženy. Pred pár dňami priviedla na svet svoje prvorodené bábätko. Pri výbere mena zostali s českým priateľom pri slovenskej klasike!

Iba minulý rok v júli sa prevalila na verejnosť informácia, že promi návrhárka Martina Grešová je znovu zadaná. Vzťah s Čechom Kryštofom nabral rýchle obrátky a už v auguste sa spoločne pochválili radostnou novinkou, že bývalá misska nosí pod srdcom bábätko. Neskôr učinila tiež rázne rozhodnutie a za svojím priateľom sa presťahovala do Česka, kde si zaobstarali aj spoločné bývanie.

Galéria: Martina Grešová

A v piatok nastal dlhoočakávaný deň D! Martina priviedla na svet svoje prvorodené bábätko v pražskej pôrodnici. S krásnou novinkou sa len dnes pochválil jej priateľ na sociálnej sieti Instagram. „Tak už mám v živote dve najskvelejšie dievčatá, dve princezné. Dúfam, že sa proti mne nebudú spolčovať a šikanovať chudáka ocinka,” napísal novopečený otecko. 

Slovenská misska (35) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.S.)

Výber mena prekvapil mnoho ľudí. Kým iné celebritné mamičky často siahajú po zahraničných menách, Martina spolu s priateľom zvolili slovenskú klasiku. „Narodila sa nám Anička. Maminka to prežila v zdraví a je v poriadku,” dodal Kryštof. Srdečne gratulujeme!

Slovenská misska (35) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.S.)

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu