Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bohaté Vianoce Sone Müllerovej: Pod stromčekom ŽIADNE ZBYTOČNOSTI… Takéto darčeky dostali jej blízki!

Soňa Müllerová Zobraziť galériu (10)
Soňa Müllerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známa slovenská moderátorka Soňa Müllerová (61) najradšej trávi Vianoce najmä so svojimi deťmi a rodinou. A vždy sa snaží vyberať darčeky, ktoré stoja zato.

Bohaté Vianoce u Soni Müllerovej (Zdroj: Maarty von B)

Pre mnohých je akousi módnou ikonou, no ak by ste čakali, že pod vianočným stromčekom Sone Müllerovej bývajú haldy oblečenia, kozmetika a materiálne darčeky, tak ste na omyle. Soňa je odporcom tzv. fast fashion nakupovania, preto sa snaží aj na Vianoce vždy potešiť svojich blízkych niečím iným, výnimočnejším a trvácnejším, čo im zostane, a to doslova, navždy v pamäti.

Soňa Müllerová
Zobraziť galériu (10)
Soňa Müllerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ja dávam zážitkové darčeky deťom. Väčšinou sú to víkendové pobyty, aby si to užili a to im zostane navždy v hlave,“ prezradila moderátorka v rozhovore pre Topky.sk, že takýmto spôsobom sú ich Vianoce bohaté, a to hlavne na zážitky.

Ako sama podotkla, u nich tieto sviatky nie sú už dávno o darčekoch a nie je to podľa jej slov podstatné. Najviac sa tešila, že sa jej dcéra Ema vrátila domov a že spoločne mohli prežiť toto obdobie.  

Bohaté Vianoce Sone Müllerovej:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram E.M.)

Keďže je moderátorka počas roka veľmi vyťažená a toho času pre seba má skutočne málo, tak sa zverila aj s tým, na čo sa najviac teší a čo by chcela počas sviatkov robiť. Viac sa dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Soňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu