Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Životná zmena Müllerovej: Od decembra z nej bude dôchodkyňa!

Soňa Müllerová Zobraziť galériu (4)
Soňa Müllerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Soňa Müllerová (61) je moderátorskou stálicou na televíznych obrazovkách už od roku 1982. Momentálne ju ale čaká veľká životná zmena. Chystá sa do dôchodku!

Soňa Müllerová sa už na vysokej škole dostala do prostredia televízie. Chcela si hlavne privyrobiť, no za pol roka sa tak neskutočne vypracovala, že sa začala objavovať na obrazovkách. Moderátorkou je už neuveriteľných 41 rokov.

Galéria: Soňa Müllerová

„Som spokojná a možno aj hrdá sama na seba, lebo je to taká kontinuálna cesta, že viac-menej som stále bola na tej obrazovke. Stále som niečo robila, mala som možnosť stretávať mnohých zaujímavých ľudí a posúvať sa ďalej, takže ja som, čo sa týka môjho profesionálneho života, určite veľmi spokojná,“ zhodnotila pre Topky.sk svoju kariéru.

Životná zmena Müllerovej: Od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Životná zmena Müllerovej: Od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Momentálne ale Soňu čaká veľká životná zmena. Od decembra sa totiž stane dôchodkyňou. „Mám pred sebou taký ten seniorský vek, budem mať teraz 62 rokov, dokonca teraz idem na dôchodok, budem mať prvý dôchodok. Vianočný darček som si venovala lebo k 23. 12. dostanem prvý dôchodok,“ prezradila.

A na penzii si plánuje plniť ďalšie životné sny. „Chcem si ešte  pocestovať, niečo vidieť. Chcela by som byť aj babičkou. Mám ešte toho strašne veľa, tak sa teším na tú dôchodcovskú etapu svojho života, lebo dnes tí dôchodcovia vedia byť naozaj aktívni, teda pokiaľ máte zdravie, takže pokiaľ budem zdravá, tak si určite budem plniť ešte ďalšie sny,“ dodala na záver.

Soňa Müllerová
Zobraziť galériu (4)
Soňa Müllerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Soňa Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu