Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tip na DARČEK od missky Šebestovej: Tá presne vie, čo ženu POTEŠÍ!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (9)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá Miss Magdaléna Šebestová (39) sa už Vianoc nevie dočkať. Nedávno sme ju zastihli pri otvorení nového showroomu so šperkami v nákupnom centre pri Dunaji a okrem iného nám prezradila, aký darček by žena rozhodne neodmietla a prečo je to podľa nej dobrá investícia.

Tip na vianočný darček od bývalej miss Magdalény Šebestovej (Zdroj: Maarty Von B)

Vianoce tu máme už o 2 dni. A ak ešte stále neviete, čím potešiť svoju polovičku pod vianočným stromčekom, tak vám prinášame jednu z možností od bývalej miss Magdalény Šebestovej, ktorá je v dnešnej dobe odborníčkou na drahé kamene a rozhodne vie, o čom hovorí.

Magdaléna Šebestová
Zobraziť galériu (9)
Magdaléna Šebestová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Keby som možno pánom mala poradiť, aký darček kúpiť pod vianočný stromček, tak určite ten šperk je tá správna voľba, už len z toho dôvodu, že sú to dobre investované peniaze. Ten šperk má nejakú hodnotu a ja preferujem kvalitu nad kvantitou,“ povedala svoj tip na darček Šebestová v rozhovore pre Topky.sk.

Následne brunetka dodala, že ide skutočne o dobrú investíciu, keďže drahý kameň nestráca na cene a zároveň, ak hovoríme o kvalitnom a luxusnom klenote, každý rok sa jeho hodnota zhodnocuje. Nás však zaujímalo aj to, čo by si ona samotná najradšej našla pod vianočným stromčekom a taktiež, aký šperk z jej súkromnej zbierky je pre ňu najvzácnejší. Viac sa už dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu