Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Jiří Krampol (84) vo vážnom ZDRAVOTNOM STAVE: Pred Vianocami skončil v NEMOCNICI!

Jiří Krampol Zobraziť galériu (8)
Jiří Krampol (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA - Uznávaný český herec Jiří Krampol (84) sa pred najkrajšími sviatkami v roku ocitol na nemocničnom lôžku a jeho zdravotný stav je vážny. Za všetko môže návšteva kina, kde bol na premiére autobiografického filmu Život je sranda. No tu už končí všetok humor. Dusí sa...

Tak takýto stres by nechcel pred Vianocami zažiť asi nikto z nás. Obzvlášť, keď ide o život a naše zdravie. Žiaľ, český herec a moderátor Jiří Krampol skončil v pražskej nemocnici so zápalom priedušiek. Ako informoval denník Aha.cz, známeho dabéra Jeana Paula Belmonda trápi dusivý kašeľ a ťažko sa mu rozpráva a dýcha.

Jiří Krampol (84) vo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Barrandov)

Čo ho do takéhoto stavu priviedlo? Osudnou mu bola premiéra nového filmu Život je sranda, ktorý o ňom natočil režisér a kameraman Zdeněk Kovář (33). Jiří Krampol strávil niekoľko hodín v nevykúrenom kine. Vzhľadom k svojmu veku má charizmatický herec oslabenú imunitu a zdravotná komplikácia tak bola na svete.

Umelec však akoby nebol poučený už z minulého roku, kedy takisto v tomto predvianočnom čase hrobárovi ušiel z lopaty, keďže mal zdravotné komplikácie s pľúcami a dokonca bol v umelom spánku.

Hoci už Krampol nie je na JIS-ke kde bol hospitalizovaný hneď, ako ho priviezli, stále to s ním nevyzerá priaznivo a do smiechu mu teda nie je, aj keď...

„Jirkovi trochu klesla teplota,“ povedala jeho dobrá kamarátka a taktiež lekárka Ivana Němečková (64), ktorá bola herca navštíviť.

Zatiaľ sám teraz nevie, ako budú pre neho vyzerať tohtoročné vianočné sviatky a kde ich strávi. Otázne je, či ho lekári aj prepustia do domácej starostlivosti. Každopádne za celú redakciu prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu