Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SAMOVRAŽDA známeho Čecha (†39) odhalila tajomstvá: Jeho otec sa ZABIL tiež!

Jan Pokorný Zobraziť galériu (3)
Jan Pokorný (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Minulý týždeň vo štvrtok si popredný český stylista siahol na život. Ukončiť sa ho rozhodol skokom z okna. Príčina jeho náhleho odchodu nie je známa. Teraz sa však dostávajú na povrch informácie o tom, že samovraždu spáchal aj jeho otec. Je možné, že aj toto zohrávalo rolu pri nešťastnej udalosti.

Štvrtok 1. decembra uznávaný český stylista Jan Pokorný spáchal samovraždu. Urobil tak skokom z okna zo svojho vlastného bytu v Prahe. Jeho smrť na druhý deň potvrdil český policajný hovorca Jan Rybanský. To prečo si siahol na život, doteraz nie je známe...

Nečakaný odchod z tohto sveta zasiahol nielen jeho blízkych, ale aj známe mená zo slovenského a českého šoubiznisu, s ktorými dlhodobo spolupracoval. Včera mu do veľkej obradnej siene v strašnickom krematóriu prišli dať posledné zbohom. V spoločnosti sa ešte tesne pred smrťou ukázal plný elánu a s úsmevom na tvári. Všetko nasvedčuje tomu, že aj keď vyzeral byť navonok šťastný, vnútri sa veľmi trápil.

SAMOVRAŽDA známeho Čecha (†39)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Na Instagrame totižto tesne pred tragédiou zverejnil mrazivý odkaz. A tak vznikli dohady, že príčinou jeho samovraždy mala byť nenaplnená láska. V posledných dňoch však na povrch vyplávala skutočnosť, že ešte ako dieťa prežil obrovskú ranu. Zasiahla ho totižto nečakaná smrť otca.

Jeho otec, rovnako ako on, mal tiež spáchať samovraždu. Podľa informácii portálu Super.cz ho mal mŕtveho nájsť sám Jan. Janov otec mal pri sebe ľudí, ktorí ho nesmierne milovali, ale ani to mu nezabránilo v tom, podujať sa na k tomuto radikálnemu činu.

Život stylistu bol navždy poznačený smrťou milovaného rodiča. Vyzerá to tak, že rovnaké vyslobodenie hľadal aj samotný stylista. Aj toto teda mohlo byť jednou z príčin, prečo sa rozhodol siahnuť si na svoj život. Zrejmé je, že to na ňom mohlo zanechať určité stopy, s ktorými sa nedokázal po dlhé roky vyrovnať.

SAMOVRAŽDA známeho Čecha (†39)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Jan Pokorný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu