Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší SEX na Farme: Na týchto by to NIKTO nepovedal… Fuuu, budú mať problém!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Na markizáckej Farme bude dnes večer opäť poriadne horúco! A zrejme nikoho neprekvapí, že hýrenie na statku spustí poriadna dávka alkoholu, pričom jeho pôsobenie sa odrazí na rovno niekoľkých súťažiacich...

A medzi nimi aj na Šimonovi a Alex. Tí strávili niekoľko dní v odlúčení, keďže Alex vypadla po tom, čo prehrala duel s Giuliannou. Vďaka tomu, že Minh opakovane porušil ďalšie pravidlá, však plavovláska dostala šancu, aby sa do hry opäť vrátila, čo, samozrejme, najviac potešilo najmä jej milovaného Šimona.

Ďalší SEX na Farme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica tvorí pár už niekoľko týždňov, no zatiaľ medzi nimi na Farme neprišlo k žiadnym väčším intímnostiam. Bozkom či nežným dotykom sa síce nebránia, no suverénne sa zhodli na tom, že počas pôsobenia v hre nechcú pristúpiť k žiadnym sexuálnym hrátkam ani samotnému styku. 

Dôvod je jednoduchý - obaja vedia, že na statku sú kamery prítomné doslova všade a ani jednému z nich by sa nepáčilo, keby sa na ich intímnosti v televízii dívajú ako ich najbližší "vonku", tak ani diváci. Lenže, dlhé odlúčenie a najmä potuženie alkoholom spôsobilo svoje. Alex aj Šimon si neustále opakovali, že nemôžu podľahnúť, no netajili sa tým, že im "to" dáva poriadne zabrať. 

Ďalší SEX na Farme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a zdá sa, že k "podľahnutiu" veruže došlo. Farmárski holúbkovia sa napokon po zámienkou, že sa idú porozprávať, vybrali sa do lesa... Tam, kde nie sú kamery, nehovoriac o tom, že si zložili aj mikroporty.

Ako to celé dopadlo a čo na to prísna Alica, ktorá takéto konanie neodpúšťa, uvidíte už dnes večer na Markíze! 

Viac o téme: AlexFarmaŠimon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu