Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Po Farme ich čaká KRUTÁ REALITA: Dagmar nechcú do Mišovej rodiny... Toto je dôvod!

Michal a Dagmar na Farme Zobraziť galériu (2)
Michal a Dagmar na Farme (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Michal a Dagmar sa pred divákmi televízie Markíza do seba zahľadeli. Vrúcne objatia a vášnivé pohľady vyvrcholili až do ich farmárskeho vzťahu. Na statku im to aj napriek ich temperamentným povahám funguje. To, či ostanú spolu aj v realite, je však otázne. Ale Michalovi rodičia v tom majú jasno!

Súťažiaci Michal Mošpan sa po príchode na Farmu netajil tým, že si hľadá priateľku. Do oka mu padli rôzne farmárky, ale nakoniec jeho vyvolená prišla do šou až neskôr. Medzi novými farmármi bola aj Dagmara Kubinová, ktorá mu bola sympatická zo všetkých najviac. Bol z nej doslova namäkko!

Pomaličky si k sebe našli cestu a začal sa nový farmársky románik. Užívali si spoločné chvíle a aj keď si prešli ťažšími momentmi, vyzerá to tak, že ich to len posilnilo. Taktiež Michal netajil, že je rozvedený muž a doma ho čaká aj jeho malý syn. Tentoraz sa však moderátorskej dvojici Farmy Xtra podarilo zistiť niečo z jeho súkromia od jeho bývalej ženy!

Tá naňho bonzla zaujímavé informácie. „Stretla som exmanželku Michala. Musím povedať, že je sympatická, krásna, inteligentná a zapôsobila na mňa dobre. Ale dozvedela som sa trošku drby,“ poznamenala moderátorka Ivet. Prezradila jej, že Michal v skutočnosti nie je taký, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Bližšie to však nešpecifikovala.

Po Farme ich čaká
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Taktiež sa vyjadrila aj k Mišovmu novému vzťahu. „Neviem, že ako vzťah s Dagmar. Možno, že ich čaká trošku krutá realita, keď sa vrátia domov. Pretože údajne nie je jeho rodina stotožnená s tým, že je Češka,“ moderátorka prerozprávala slová Michalovej exmanželky. To, či to Dagmar a Mišovi vydrží aj po skončení súťaže, je otázne, ale zrejmé je, že do rodiny ju budú prijímať ťažko.

Viac o téme: FarmaMichal a Dagmar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu