Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táto LÁSKA z Farmy nemá konkurenciu: Aha, na statok prišli aj s dvojičkami!

Pavol Paco Styk s manželkou Veronikou Zobraziť galériu (12)
Pavol Paco Styk s manželkou Veronikou (Zdroj: Facebook P.S.)

BRATISLAVA - Títo dvaja sú jasný dôkaz toho, že aj v reality šou, ako je Farma, môže vzniknúť veľká láska. Hovoríme o úplne prvom páre, ktorý to dotiahol až pred oltár. Pavol "Paco" Styk a Veronika Styková svoj zväzok následne potvrdili aj krásnymi dvojičkami. Rozhodne tak ďaleko to ešte nikto nedotiahol a o svoje šťastie sa teraz prišli podeliť aj na statok.

Spoznali sa vďaka markizáckej šou Farma, kde v roku 2013 spoločne súťažili a dokonca jeden z nich sa aj stal víťazom. Vo štvrtej sérii Pavol Paco Styk okrem výhry našiel aj svoju životnú lásku, v tom čase Veroniku Pavlíkovú. Dnes je z nej už pani Styk Pavlíková, keďže svoj vzťah spečatili aj manželským zväzkom a dokonca majú spolu krásne dvojičky.

Táto LÁSKA z Farmy
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Týchto farmárov ešte nikto netromfol a konkurenciu v tomto smere zatiaľ nemajú. Súčasných farmárov každopádne čakal veľký šok, keď sa objavili na statku aj so svojimi ratolesťami a prišli sa podeliť o svoje šťastie s ostatnými.

Staré známe tváre na Farme
Zobraziť galériu (12)
Staré známe tváre na Farme  (Zdroj: TV Markíza)

No neboli jediní, kto sa na Farme ukázal. Rovnako sa pripomenuli aj ďalšie známe tváre z predchádzajúcich sérií, ktoré tu okrem neľahkých životných podmienok našli aj svoje spriaznené duše. A ich výber nebol vôbec náhodný. Všetkých totiž spojila láska a vydržalo im to aj po skončení projektu. Medzi návštevníkmi bol Mesut s Natáliou, Xénia a Lukáš, Rebeka a Heňo a už spomínaní manželia Stykoví aj s detičkami.

Nostalgicky si aj cez spoločné súťaženie s tými aktuálnymi farmármi pripomenú, aké to kedysi bolo bojovať o výhru. Ako sa im bude dariť, si môžete pozrieť už dnes večer v premiérovej epizóde na Markíze alebo v predstihu na Voyo.

Viac o téme: Pavol Paco StykVeronika Styk Pavlíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu