Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V markizáckom seriáli nevinným dievčatkom a teraz... Uff, to sa kedy stihla tak vymakať?!

Karin Qayumová v seriáli Oteckovia Zobraziť galériu (3)
Karin Qayumová v seriáli Oteckovia (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Úspešný seriál Oteckovia ponúkol veľmi veľa príležitostí ukázať sa hercom - začiatočníkom. Najmä tým menším. Niektoré z detí zahviezdili na televíznych obrazovkách po prvýkrát. Jednou z nich bola aj Karina Qayumová (16), ktorá hrala nevinnú tínedžerku. Ale teraz? Fúú, to sa kedy stihla tak vymakať?!

Mladá herečka Karina Qayumová sa stala známou vďaka svojej postave seriálovej Niny, dcéry Mareka a Tamary Bobulovcov (Vlada Kobielskeho a Zuzany Mauréry). Exotická kráska predviedla naozaj úctyhodné herecké výkony a niet divu, že si ju diváci obľúbili. Mnohým zarezonovala v pamäti ako nevinné útle dievčatko. Avšak to je už dávno minulosťou.

Galéria: Oteckovia

Od začiatku jej hereckej kariéry v úspešnom seriáli Oteckovia prešli 4 roky. Za ten čas sa veľa vecí zmenilo. Karina dospela a aj napriek tomu, že má 16 rokov na svoj vek vôbec nevyzerá. Mnohí by jej tipovali aj o čosi viac. Aj keď výzorovo dnešné dievčatá vyzerajú oveľa staršie, rok narodenia teda oklamať nemôžu.

Po finálovej časti, ktorá bola odpremiérovaná toto leto sa detské hviezdy z obrazoviek vytratili. Výnimkou však je jej seriálová sestra Viky, ktorá sa prednedávnom ukázala v Rodinných prípadoch. Karina sa svojim fanúšikom pripomína už len vďaka sociálnych sieťam. Určite si mnohí z nich všimli jej výraznú zmenu! To sa kedy stihla tak vymakať?!

V markizáckom seriáli nevinným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Karina začala vo veľkom na sebe pracovať. Z útleho dievčatka je teraz doslova svalnatá žena. Mladá herečka sa taktiež nikdy netajila tým, že je športovo založená. Zrejme si momentálne natoľko obľúbila cvičenie vo fitness centre, že ju to robí šťastnou. Veď pozrite sami.

V markizáckom seriáli nevinným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.Q.)

 

Viac o téme: OteckoviaKarina Qayumová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu