Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Módna šou Lýdie Eckhardt: Štramák František Kovár, decentná Lajčáková a... Milý darček pre Vášáryovú!

Jarmila Lajčáková Hargašová, František Kovár a Emília Vášáryová Zobraziť galériu (25)
Jarmila Lajčáková Hargašová, František Kovár a Emília Vášáryová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hlavné mesto Slovenska opäť raz pohltila móda. Tentokrát sa o to postarala známa slovenská návrhárka Lýdia Eckhardt (60). Jej farebnú šou si nenechali ujsť ani známe tváre zo šoubiznisu. Na prehliadke hneď v prvej rade sedeli vždy optimisticky naladený charizmatický herec František Kovár (75), pôvabná moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová (55) a takisto umelkyňa Emília Vášáryová (80), ktorá si okrem inšpirácii na nadchádzajúcu sezónu odniesla aj milý darček...

Módna šou Lýdie Eckhardt (Zdroj: Maarty Von B)

Bratislava bezpochyby žije módou a dôkazom toho bola aj veľkolepá prehliadka od slovenskej návrhárky Lýdie Eckhardt, ktorá sa nedávno konala v jednom z miestnych hotelov. Módnu šou si prišli vychutnať aj naše známe tváre z televíznych obrazoviek.

Medzi pozvanými nechýbala ani slovenská moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová, ktorá si pre tento večer zvolila naozaj decentný a pritom štýlový outfit, strieborné ligotavé šaty v retro štýle doplnila priehľadnými lodičkami s otvorenou špičkou. 

Jarmila Lajčáková Hargašová
Zobraziť galériu (25)
Jarmila Lajčáková Hargašová  (Zdroj: Ján Zemiar)

V prvom rade sa nedal prehliadnuť ani charizmatický herec František Kovár, ktorý ako veľký štramák prišiel aj so svojou pani manželkou pokochať sa krásnymi slečnami z prehliadkového móla.

No a skutočne sa bolo na čo pozerať. Medzi modelkami sa objavila aj I. vicemiss Slovensko za rok 2020, Viktória Podmanická a exotická kráska Mara Lukama, ktorá patrí medzi múzy a  prehliadkové stálice spomínanej módnej návrhárky Lýdie Eckhardt.

František Kovár s manželkou
Zobraziť galériu (25)
František Kovár s manželkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Módnymi vychytávkami sa prišla inšpirovať aj slovenská herečka Emília Vášáryová, ktorá mala takisto čestné miesto hneď pri prehliadkovom móle. Dokonca v závere šou, sa jej dostala od jednej z modeliek aj pocta. Jej verná fanúšička, modelka Mara Lukama jej venovala svoju ružu, ktorú okrem obrovského potlesku dostala ako poďakovanie za predvádzanie. Naozaj krásne gesto a pani umelkyňa si ho rozhodne zaslúži.

Aká bola atmosféra na spomínanej prehliadke a ako sa Lýdia Eckhardt rozhodla tento rok ladiť celú šou, si pozrite v našom videu a v galérii nižšie.

Emília Vášáryová dostala takýto darček od modelky Mary Lukama
Zobraziť galériu (25)
Emília Vášáryová dostala takýto darček od modelky Mary Lukama  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

 

Viac o téme: Emília VášáryováLýdia EckhardtFrantišek KovárJarmila Lajčáková Hargašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu