Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Topmodelka Gachulincová má v tom jasno: Vyjadrila sa k LGBTI+ komunite… NESTARAJTE SA!

Topmodelka Alexandra Gachulincová Zobraziť galériu (7)
Topmodelka Alexandra Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V poslednej dobe sa viaceré známe tváre postavili za LGBTI+ komunitu a odsúdili ohavný skutok, ktorý sa stal na Zámockej ulici pred gay barom Tepláreň. Zomreli vtedy dvaja nevinní chlapci, len za to, že cítili srdcom inak ako ostatní. Rovnako táto situácia zasiahla aj známu slovenskú topmodelku Alexandru Gachulincovú (31), ktorú sme v týchto dňoch stretli v spoločnosti. Všetkým poslala jasný odkaz!

Vyjadrenie Topmodelky Alexandry Gachulincovej k LGBTI+ (Zdroj: Maarty Von B)

Tragédia z 12. októbra, ktorá bola časom klasifikovaná ako teroristický útok namierený voči LGBTI+ komunite, nenechala chladnými ani známe tváre zo šoubiznisu. Húfne sa viacerí z nich postavili za ich práva a vyjadrili tak svoju podporu a postoj voči ohavnému činu.

Jednou z nich je aj slovenská topmodelka Alexandra Gachulincová. My sme ju stretli priamo v akcii na módnej prehliadke návrhára Marcela Holubca W. Blonďavá kráska sa takisto rozhodla nemlčať a prehovorila.

Módna prehliadka Marcela Holubca MHW Charactere 2022
Zobraziť galériu (7)
Módna prehliadka Marcela Holubca MHW Charactere 2022  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jej slová sú bezpochyby na zamyslenie a nesú v sebe aj skrytý odkaz tam k tým hore z politickej scény, ktorí zatiaľ pre zlepšenie situácie spravili minimum. „Ja nechápem, ako niekto má nenávisť voči inej rase, voči inej pleti, alebo náboženstvu, alebo voči iným ľuďom, ktorí sú takí istí ako my, len keď niekoho iného ľúbia,“ povedala topmodelka v rozhovore pre Topky.sk a na záver dodala. „Iba sa ľúbte a žime život a nestarajte sa do druhých ľudí a akceptujte to,“ podotkla Saša a dala tak jasný odkaz všetkým, že jej nie je jedno, čo sa v poslednom období deje.

Rovnako však modelka neostáva iba pri slovách a svojim podpisom pre verejnú výzvu s názvom “Ide nám o život“ dokazuje, že jej daná situácia rozhodne nie je ľahostajná. Celé vyjadrenie od Alexandry Gachulincovej si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Viac o téme: Alexandra Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu