Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenský herec podstúpil ďalší zákrok: KOMPLIKÁCIE počas operácie!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - K liečbe rakoviny patrí veľa úkonov a zákrokov, ktoré musí pacient podstúpiť. Herec Marcel nemec sa už podrobil operácii a pravidelne chodí na dávky chemoterapie. Pred pár dňami opäť ležal na operačnom stole, no situácia sa náhle skomplikovala.

Herec Marcel Nemec už takmer rok podstupuje liečbu rakoviny. A celý proces pomerne podrobne mapuje aj na sociálnych sieťach. Fanúšikom sa zveruje, čím si prechádza – aké zákroky musel absolvovať a ako na neho celá liečba vplýva. Netají ani tie negatívne stránky. 

Slovenský herec podstúpil ďalší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Zväčša však v jeho príspevkoch prevláda optimizmus. A to dokonca aj vtedy, keď veci nejdú tak, ako by mali. 

Nemec totiž pred pár dňami podstúpil ďalší zákrok. „Bol som cez víkend v nemocnici, bol som si nechať voperovať také hadičky, ktoré zo žily idú do krčnej tepny. Mali by ísť... No prebiehala operácia, taká bez narkózy, a po trištvrte hodine zistili, že to ďalej nejde, že sa to niekde zaseklo, nejaká zrazeninka alebo čo a že nejde to ďalej,” prezradil svojim fanúšikom. 

Mnohí po týchto slovách určite spozorneli a pocítili jemné obavy o umelca. Ten však pokračoval v nezvyčajne veselom duchu. „A ukončili to... počúvajte, neuveríte, ukončili mi to nie v krku, ale tu... áno, presne tam, v paži. Čiže od dnes mám svoju chorobu v paži,” vyhlásil so širokým úsmevom. Veríme, že takto ľahko prejde každou komplikáciou, ktorá sa mu postaví do cesty... 

Slovenský herec podstúpil ďalší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu