Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česká speváčka dva mesiace po pôrode: Stále vyzerá ako TEHOTNÁ… Jej FOTO vyvolala MEGA rozruch!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram E.B.)

PRAHA - Mnohé čerstvé mamičky až so zatajeným dychom sledujú fotografie postavičiek známych žien, ktoré sú len krátko po pôrode, no ich figúry už po pár týždňoch vyzerajú, akoby ešte len pred pár dňami nemali v brušku dieťatko. Pre niektoré dámy je o to horšie, že hoci sa snažia aj dlhé obdobie, zhodiť tehotenské krivky sa im nedarí a frustruje ich to. No a potom tu máme českú speváčku Evu Burešovú, ktorá takýmto mamičkám bleskovo zdvihla sebavedomie!

V polovici augusta sa z českej hviezdy stala dvojnásobná mamička. Svojmu partnerovi, šéfkuchárovi Přemkovi Forejtovi, priviedla na svet synčeka, ktorému dali meno Tristan a je ich prvým spoločným potomkom. Eva ako herečka a muzikálová hviezda vždy vyzerala božsky a na jej postave by ste márne hľadali akékoľvek kilo navyše. 

Eva Burešová a Přemek Forejt
Zobraziť galériu (4)
Eva Burešová a Přemek Forejt  (Zdroj: SITA)

Avšak počas tehotenstva sa, samozrejme, začala zaguľacovať. Keďže bola vždy prirodzene štíhla, mnohí by si povedali, že nadobudnuté kilá pôjdu dole aj samé. Lenže opak je pravdou a Eva urobila úžasný krok, vďaka ktorému zdvihla sebavedomie mnohým ženám, ktoré sa s popôrodnými krivkami trápia dlhšie, než len zopár prvých týždňov. Speváčka dva mesiace po pôrode na Instagrame zverejnila fotografiu, kde ukázala tie svoje a sama skonštatovala, že vyzerá, akoby bola stále v očakávaní. 

„Moje zlaté, ja nie som typ ženy, ktorá vám sem bude dávať také tie “reálne” fotky hneď po pôrode a dojčení, vložiek a Boh vie, čoho všetkého, len aby som vám ukázala, že som “tiež človek”. Ja myslím, že to je všetkým jasné. Ale z rôznych dôvodov, ktoré sme dnes riešili, sem prikladám foto môjho bruška dva mesiace po pôrode. Vyzerá stále, akoby som bola v šiestom mesiaci a mne to, čo? Nevadí,” napísala umelkyňa k záberu svojej postavy. 

Česká speváčka dva mesiace
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.B.)

Burešová dala jasne najavo, že žena, ktorá na svet dokázala priviesť dieťatko, sa za svoje telo nemá absolútne prečo hanbiť. „Hrdo vystavujeme tehotenské brušká, ale potom, keď nám dajú ten úžasný zázrak, čo telo vytvorilo, sa za ne hanbíme? Neblázni, mama! Si nádherná. Úžasná. Bohyňa. Nečakala som takú reakciu na moje dnešné stories. Toľko úžasných žien. Ste krásne! Ste silné! Vaše brušká, strie, jazvy, sú sexi a úžasné,” odkázala mamičkám Eva, zvyšok jej posolstva si môžete prečítať v príspevku nižšie. 

Viac o téme: TristanEva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu