Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

POSLEDNÁ SMS pred smrťou: TAKTO sa herečka (†74) rozlúčila s kolegom a potom... Skočila pod vlak!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Polícia SR/RTVS)

BRATISLAVA – Predvčerom obletela herecký svet správa o náhlej smrti Tatiany Hrivnákovej (†74). Prvotné informácie nasvedčovali tomu, že zahynula pri tragickej dopravnej nehode. Ďalšie detaily však odhalili, že herečka spáchala samovraždu skokom pod vlak. Predtým sa ešte stihla rozlúčiť aj s kolegami. Z jej posledných slov vám prejde mráz po chrbte!

Na Topkách sme vás informovali o tom, že herečka a pedagogička Tatiana Hrivnáková prišla o život pri tragickej dopravnej nehode. Všetky doterajšie dohady boli potvrdené a herečka naozaj spáchala samovraždu. Urobila tak na Železnej Studienke, keď sa postavila na koľajisko a rušňovodič už nedokázal predísť zrážke. „Na mieste obhliadajúci lekár skonštatoval smrť. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ informovala Polícia na sociálnej sieti Facebook.

Tatiana Hrivnáková učila na bratislavskom konzervatóriu, na ktorom si vytvorila dobré vzťahy nielen s kolegami, ale aj so svojimi študenti. V obľube ju mali mnohí, ktorí túto školu vyštudovali. Medzi nimi napríklad Nela Pocisková, Martin Klinčúch, ale aj manželka Jána Ďurovčíka - Barbora. Jedným z jej kolegov na konzervatóriu bol aj Karol Strážnický, s ktorým sa pred smrťou stihla rozlúčiť prostredníctvom SMS.

„Včera ráno mi Táňa Hrivnáková poslala SMS: Ahoj Karči. Už musím ísť. Urobila som všetko, čo bolo treba. Ďakujem za všetko. Táňa,“ znela správa, ktorú dostal od nej tesne pred samovraždou. „Milá Táňa, tej SMS nerozumiem. Kam musíš ísť, čo bolo treba urobiť? Ďakovať netreba,“ nechápal jej slovám a zmätene jej odpísal. „Dnes som jej porozumel. Táňa, s ktorou som 12 rokov učil na konzervatóriu herectvo, odišla na večnosť. Je mi veľmi smutno,“ vyjadril sa profesor herectva na Facebooku.

POSLEDNÁ SMS pred smrťou:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook K.S.)

Všetko nasvedčuje tomu, že herečka svoju smrť plánovala dlhšie a rozhodla sa odísť za svojím synom. Ten náhle zomrel pri nešťastnej udalosti v zahraničí pred piatimi mesiacmi.

Viac o téme: Tatiana Hrivnáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu