Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Náhla EVAKUÁCIA súťažiacich z Love Islandu: Mali len 30 minút, aby sa zbalili… Obrovský ŠOK a STRACH!

Súťažiaci sa z vily museli okamžite vysťahovať. Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci sa z vily museli okamžite vysťahovať. (Zdroj: Tv Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Včera sme na Topkách informovali, že natáčanie markizáckej šou Love Island muselo byť náhle prerušené. Na miesto, kde sa nachádza vila, sa totiž valila tropická búrka. Tvorcovia sa báli zosuvov pôdy, a tak okamžite nariadili evakuáciu. Súťažiaci a štáb mali len 30 minút na to, aby si zbalili svoje veci... Priznali šok a obrovský strach!

O tom, že výroba markizáckej šou Love Island je ohrozená, sme informovali už včera. Na Kanárske ostrovy sa totiž rútila tropická búrka. Situácia bola natoľko vážna, že sa tvorcovia rozhodli súťažiacich aj štáb z vily evakuovať. „Vila sa nachádza v kopcoch a tam hrozia zosuvy pôdy a rôzne iné javy, ktoré sa vyskytujú pri týchto dažďoch a búrkach,“ informoval v markizáckom Teleráne režisér Love Islandu Samo Jaško. 

Aktuálne sa všetci nachádzajú na náhradnom mieste, kde prečkajú, kým sa budú môcť vrátiť do vily. Zatiaľ sa štáb snaží zaznamenávať aspoň niečo... Včera Markíza na Voyo pridala krátky 15-minútový špeciál, ktorý zachytáva chvíle príchodu na nové miesto. Viac, bohužiaľ, vyrábať nevedia. „Bohužiaľ, priamo vo vile je sústredená všetká postprodukcia, takže nevieme strihať v plnom režime a postprodukovať, ale niečo, samozrejme, divákom ukážeme,“ vysvetlil Jaško. 

Náhla EVAKUÁCIA súťažiacich z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ako súťažiaci prezradili, všetko sa udialo veľmi rýchlo. Mali len 30 minút na to, aby sa zbalili. „Ja som bola v takom šoku. Bolo to veľmi rýchle, len nám povedali, že máme 30 minút, aby sme si zbalili tie najhlavnejšie veci a musíme okamžite odísť. Ešte som takú situáciu nezažila. Bála som sa. V tú chvíľu som bola naozaj vydesená,“ priznala Sára, ktorá je aktuálne ubytovaná spolu s ďalšími dievčatami. Chlapci bývajú zvlášť. 

Náhla EVAKUÁCIA súťažiacich z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Dôvodom je priebeh hry - tvorcovia chcú zabezpečiť, aby sa vzťahy súťažiacich nevyvíjali mimo kamier. No čo bude ďalej je otázne. Nikto totiž teraz ani netuší, či sa filmári budú môcť opäť vrátiť do vily. „V prvom rade bude musieť zistiť holandská produkcia, ktorá vilu pre nás pripravuje, či nie sú zatopené elektrické káble a podobne, aby nedošlo ku skratu a prípadne k niečomu ďalšiemu,“ vysvetil Jaško.

„Takže zhruba 5 až 8 hodín bude vlastne trvať, kým sa celý systém opäť nahodí, nainštalujú sa vonkajšie kamery, ktoré museli byť stiahnuté a otestuje sa, či je všetko v poriadku,“ dodal režisér s tým, že stále čakajú, ako sa situácia vyvŕbi. 

Vo vile museli byť odmontované aj vonkajšie kamery.
Zobraziť galériu (5)
Vo vile museli byť odmontované aj vonkajšie kamery.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu