Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká hádka markizáckych hviezdičiek: Hnusné vulgarizmy a... Nevieš nič iné, len slopať!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Dnešná časť Farmy sa nezaobíde bez napätej atmosféry, o ktorú sa postará Giuliana Santi (18) spolu s Kristiánom Mesíčekom (22). Ten si servítku pred ústa nedával a hrubým spôsobom dal kolegyni najavo, akú má o nej mienku.

Účastníčka 14. série Farmy Giuliana Santi sa netají tým, že si rada vypije alkohol aj každý večer, uvádza Markíza.sk. Jej správanie nie je Kristiánovi vôbec príjemné a prekáža mu, že Giuliana  nechodí spať potichu, ale je hlučná. Kristiána opäť zobudila, čo ho poriadne nahnevalo a svoje myšlienky ohľadom tejto situácie si nenechal len pre seba!

Kristián Mesíček
Zobraziť galériu (5)
Kristián Mesíček  (Zdroj: Zdroj: Tv Markíza )

Ráno pred raňajkami, za prítomnosti iných účastníkov Farmy, dal Kristián Giuliane jasne najavo, aký má na ňu názor. Milý k nej rozhodne nebol a celý monológ smerom k nej viedol hrubým spôsobom.

,,A čo, keď je mladá? Ja, keď som bol mladý, tiež som nebol taký sprostý. Ty robíš ozaj ako zmyslov zbavená, ale už to prestáva baviť viacerých ľudí tu, len nikto ti to nepovie, vieš, Murko. Takže sa už láskavo uvedom a začni sa chovať normálne, ti hovorím. Tak sa ukľudni, drzáčka jedna. Drzá si, nemáš úctu, nemáš nič. Ja hovorím aspoň k veci a nie ako ty, od veci, robíš tu, váľaš sa tu po zemi ako somár, vyjadril sa Kristián k jej správaniu. „Ožratá si bola zas, ako doga. Nič iné nevieš, len slopať,“ dodal neskôr na jej adresu.

Giuliana Santi
Zobraziť galériu (5)
Giuliana Santi  (Zdroj: Zdroj: Tv Markíza)

Zároveň dodal, že mu Giuliana "nesadla" už od začiatku, od prvého dňa na Farme. Podľa jeho slov je to z dôvodu, že nemá základné móresy správania sa a podľa neho nemá ani úctu k starším ľuďom. 

Giuliana si však tiež povedala svoje. ,,Proste si furt len nepríjemný a nikomu sa to nebude páčiť. Ty si tu myslíš, že si rozumný,“ povedala Giuliana v rámci slovnej konfrontácie. Zároveň dodala, že skutočne neznáša, keď sú ľudia zbytočne protivní. Na rozdiel od Kristiána sa však neudržala a siahla aj po riadne tvrdých výrazoch, a tak prišlo na rad aj pípanie vulgarizmov. 

Nuž, je zrejmé, že títo dvaja sa nemajú v láske. Ako sa táto situácia vyvinie, uvidíte dnes večer na Markíze.

14. séria Farmy
Zobraziť galériu (5)
14. séria Farmy  (Zdroj: Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Farma 14Giuliana SantiKristián Mesíček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu