Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálna POHROMA: Speváčke Mambe zničili vlasy vo vychýrenom salóne... Zaplatila stovky eur!

Mamba Dasha Zobraziť galériu (4)
Mamba Dasha (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Speváčka Mamba Dasha zatúžila po zmene. Zrejme ju už jej prirodzená farba vlasov omrzela, a tak sa rozhodla navštíviť vychýrený kadernícky salón. Výsledok ale nenaplnil jej očakávania. Dáša odchádzala z kaderníctva s chemlónom na hlave...

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa rozhodla pred časom zveriť do rúk kaderníka. Speváčka sa vôbec netajila tým, že túži po zmene. Chcela si dať zosvetliť svoje prirodzene tmavé vlasy, a tak si dohodla termín vo vychýrenom kaderníckom salóne. Avšak, keď uvidela výsledok, ostali jej len oči pre plač...

Galéria: Speváčka Dáša Šarközyová

Hneď po tom, ako odišla zo salónu, sa novými vlasmi pochválila na sociálnej sieti. „Toto úplne nebolo v pláne,” okomentovala svoj nový účes. Dášinu predstavu v kaderníctve vôbec nenaplnili. Snažila sa to brať s nadhľadom, fanúšikovia sa ju povzbudzovali a mnoho z nich jej písalo, že to nie je až také zlé. Ale po pár dňoch sa rozhodla ukázať im realitu.

„Tak teraz vám ukážem realitu, bez filtra. Podotýkam, že toto je už po 4-hodinovom zábale olejov, masky a všetkého, čo sa dalo. Takže už trošku zhydratované,” napísala k fotografii svojich vlasov, ktoré náramne pripomínali chemlon. Po nepríjemnej skúsenosti sa rozhodla prezradiť viac ohľadne salónu, v ktorom jej zničili korunu krásy.

Totálna POHROMA: Speváčke Mambe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Podľa jej slov má ísť o vychýrený kadernícky salón, ktorý navštevuje polovica slovenského šoubiznisu. Niet divu, že sa rozhodla zveriť do rúk práve im. Ale je jasné, že z toho, čo jej vytvorili na hlave, je maximálne sklamaná. Rozhodla sa teda konfrontovať majiteľa. 

„Viete, že ja veľmi nerada robím "antireklamu", respektíve skoro nikdy nemenujem konkrétne. V tomto prípade som sa ešte stále nerozhodla, či zverejním salón, v ktorom sa toto udialo. Pôvodne som nechcela, ale po ostrej výmene názorov s majiteľom som si povedala, že toto by sa nemalo diať,” uviedla. Zdá sa teda, že u majiteľa s reklamáciou nepochodila.

Totálna POHROMA: Speváčke Mambe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

„Prístup vzhľadom na cenu a meno je absolútne nevhodný. Nehovoriac o tom, že sa ani trošku nepriblížili k mojej predlohe,” dodala. Mamba v kaderníctve za zničené vlasy, ktoré bude dávať dokopy celé mesiace, nechala až 240 eur. Teraz je len otázkou času, či sa rozhodne verejne podeliť s menom salónu.

Speváčka sa nakoniec rozhodla navštíviť druhý kadernícky salón, v ktorom jej poškodené konce odstrihli a zachránili vlasy. „Opravili mi farbu a začali sme intenzívne pracovať na výžive, aby sa mi obnovila štruktúra vlasu, keďže sa moje krásne vlny premenili aktuálne na spálený chemlon,” uzavrela nepríjemnú tému.

Totálna POHROMA: Speváčke Mambe
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu