Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Finalistky Miss Universe na klinike krásy: Týždeň pred finále a... Skončili celé od krvi!

Finalistky Miss Universe SR 2022 týždeň pred finále podstúpili zákroky na klinike krásy. Zobraziť galériu (7)
Finalistky Miss Universe SR 2022 týždeň pred finále podstúpili zákroky na klinike krásy. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už tento víkend sa uskutoční veľké finále Miss Universe SR 2022. Po dvoch rokoch sa tak konečne dozvieme, kto si odnesie domov korunky krásy. Prípravy na galavečer sú v plnom prúde, no nemakajú len organizátori, ale aj samotné finalistky. A pre podškrtnutie svojej krásy neváhajú využiť ani služby kliniky krásy... Práve tam sme ich v týchto dňoch stretli. Uff a boli celé od krvi!

Len nedávno sme krásky pristihli pred estetickou klinikou, ktorá je jedným z partnerov podujatia a dokonca má aj vlastnú kategóriu. Dievčatá si tam však nešli po invazívne zákroky - svoju krásu išli vyzdvihnúť prírodne, vpichovaním ihiel do najvrchnejšej vrstvy pokožky tváre.

„Nemala som obavu zo zákroku. Práve na tejto klinike som už v minulosti ako teraz moje kolegynky absolvovala PRP terapiu, ktorá je prezývaná aj draculoterapia. Ide o vpichovanie vlastnej krvnej plazmy do pleti, ktoré mi veľmi pomohlo na akné. Efekt som videla už po pár týždňoch, pričom som dbala aj na správne stravovanie a pohyb,” hovorí nadšene finalistka č. 4 Vanessa Kyjaková.

Finalistky Miss Universe na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Samotná Miss Universe už nejaký čas púta zo všetkých strán pozornosť svojimi inovatívnymi nápadmi v rámci súťaže. Takéto spojenie s estetickou klinikou, kedy si dievčatá vylepšujú, respektíve zlepšujú pleť rôznymi kozmetickými procedúrami, je už v zahraničí úplne povolené. Aj keď sa u nás razí trend prirodzenosti mladých dievčat, kvalitné ošetrenia sú práve odporúčané viac ako niektoré agresívne prípravky, ktoré sú na trhu.

Finalistky Miss Universe na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Naša klinika vznikla s cieľom poskytovať starostlivosť o zdravie, ktoré ide ruka v ruke s krásou. Súťaž Miss Universe je o ženskej kráse a my sme sa rozhodli edukovať mladé ženy aj v segmente profesionálnej starostlivosti o pleť a telo. Lebo takáto starostlivosť sa dievčatám neskôr niekoľkonásobne vráti. Beauty trendy hovoria v prospech neinvazívnych zákrokov a preventívnej starostlivosti. Téma selfcare je dnes veľmi aktuálna a rozhodne nie je zbytočná. Za to, ako sa o seba dievčatá starajú dnes, im dá ich telo známku o pár rokov neskôr,“ vyjadrila sa Lívia Chudá, spolumajiteľka kliniky. 

Finalistky Miss Universe na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Miss Universe SR 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu