Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Plačková týždeň po pôrode na finále, Rytmus v saku za 5000 eur a… Fero, ty si nová kráľovná?!

Zuzana Plačková, Rytmus, Fero Mikloško Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková, Rytmus, Fero Mikloško (Zdroj: Ján Zemiar)

BANSKÁ BYSTRICA - V nedeľu večer sa v Banskej Bystrici konalo slovenské finále súťaže krásy Miss Universe. Ujsť si ho nenechali viaceré známe tváre a dokonca ani Zuzana Plačková (31), ktorá len pred týždňom priviedla na svet synčeka Diona. Počas večera vystúpil aj Patrik Rytmus Vrbovský (45), ktorý zažiaril v koženom saku za 5000 eur a... Fero, ty si nová kráľovná?!

Miss Universe SR pod vedením Silvie Lakatošovej a Zuzany Plačkovej sa po dvoch rokoch dočkalo slovenského finále. To sa konalo v Banskej Bystrici, kde sa verejnosť dozvedela mená troch najkrajších Sloveniek.

Galéria: Finále Miss Universe SR 2022:

Titulom II. vicemiss Universe SR 2022 sa pýši 25-ročná Mária Glatzová, I. vicemiss sa stala 20-ročná Klaudia Korlová a titulom absolútnej víťazky sa môže pochváliť Karolína Michalčíková z Trenčína. Aspoň tak zneli oficiálne výsledky, ale... Zdá sa, že o titul kráľovnej krásy by mal záujem aj módny návrhár Fero Mikloško. Toho sa nám totiž podarilo nafotiť, ako si doslova užíval skúšanie korunky. 

Plačková týždeň po pôrode
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zľava: II. vicemiss Mária Glatzová, Miss Universe SR 2022 Karolína Michalčíková a I. vicemiss Klaudia Korlová
Zobraziť galériu (6)
Zľava: II. vicemiss Mária Glatzová, Miss Universe SR 2022 Karolína Michalčíková a I. vicemiss Klaudia Korlová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prekvapením tiež bolo, že sa na nedeľnom finále Miss Universe len týždeň po pôrode objavila aj jedna z organizátoriek večera Zuzana Plačková. Len málokto čakal, že by sa od týždňového bábätka dokázala uvoľniť. Napriek tomu prišla, bábätko postrážila babka a čerstvá mamička mohla pomôcť s výberom novej Miss. 

Plačková týždeň po pôrode
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

O program sa postaralo viacero zvučných mien zo slovenského šoubiznisu. Na pódiu sa predstavil Matúš Kollárovský, René Strausz a Cico band a v neposlednom rade raper Patrik Rytmus Vrbovský. A zaujal aj svojím outfitom. Na sebe mal totiž čierny rolák a na ňom kožené sako luxusnej značky Gucci za viac ako 5000 eur.

Plačková týždeň po pôrode
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Plačková týždeň po pôrode
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: gucci.com)

Viac FOTIEK z večera nájdete v GALÉRII vyššie!

Viac o téme: Zuzana PlačkováPatrik Rytmus VrbovskýFero MikloškoMiss Universe SR 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu