Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

STRACH o Zagorovej (†75) EXmanžela: Správa o jej smrti ho zložila… Nehovorí, nevychádza von!

Vlastimil Harapes sa úplne uzavrel. Zobraziť galériu (2)
Vlastimil Harapes sa úplne uzavrel. (Zdroj: TASR)

PRAHA - Keď sa na verejnosť dostala informácia o smrti Hany Zagorovej (†75), zasiahlo to celú česko-slovenskú spoločnosť. Najviac, bez pochýb, jej najbližších. Herečkin exmanžel Vlastimil Harapes (76) sa po smrti svojej dávnej lásky dokonca uzavrel do seba. Nehovorí, nevychádza von... Rodina má oňho strach!

Hana Zagorová zomrela náhle v piatok 26. augusta. Správa o jej skone zasiahla celú česko-slovenskú verejnosť. Spevák Michal David kvôli nej dokonca havaroval.

Posledná rozlúčka prebehla minulý týždeň v utorok a stredu. A hoci sa jej zúčastnilo obrovské množstvo smútiacich, jeden dôležitý človek tam chýbal. 

Galéria: Zomrela Hana Zagorová († 75)

Reč je o speváčkinom exmanželovi Vlastimilovi Harapesovi. Dvojica spolu prežila dokopy 8 rokov a dokonca si spolu chcela adoptovať dievčatko. Niet preto divu, že baletný majster cíti obrovskú stratu. Rodina si však o neho začína robiť starosti. Odkedy sa dozvedel o smrti svojej bývalej lásky, úplne sa do seba uzavrel. Aj na otázku, či sa zúčastní rozlúčky, odpovedal veľmi stroho. „Nemôžem.”

Harapes odmietol aj účasť na tradičnej záhradnej párty producenta Borka Severu, ktorú doteraz nikdy nevynechal. „Úplne sa vytratil zo spoločenského života,“ skonštatoval jeden z účastníkov slávnosti a dodal: „Akoby s Haničkou umrel aj on...“

Hana Zagorová a Vlastimil Harapes boli 2 roky partnermi a ďalších 6 rokov manželmi.
Zobraziť galériu (2)
Hana Zagorová a Vlastimil Harapes boli 2 roky partnermi a ďalších 6 rokov manželmi.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Hana ZagorováVlastimil Harapes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu