Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca SMRŤ českého speváka (†57): Jeho telo našli po 3 dňoch pátrania!

Telo Pavla Nováka našli až po 3 dňoch pátrania.
Telo Pavla Nováka našli až po 3 dňoch pátrania. (Zdroj: Profimedia)

PŘEROV - Českom aktuálne otriasa správa o nečakanej smrti 57-ročného speváka Pavla Nováka. Po umelcovi, ktorého verejnosť pozná pod pseudonymom Pavel Riedl, bolo od piatka vyhlásené celoštátne pátranie. Našli ho až o 3 dni neskôr, bohužiaľ už bez známok života!

„Po mužovi bolo vyhlásené už v piatok 2. septembra celoštátne pátranie a v pondelok 5. septembra v podvečer bol nájdený bez známok života v Pelhřimove," vyjadril sa v tejto súvislosti krajský hovorca polície. Přerovský denník tiež dodal, že Novák zomrel bez cudzieho zavinenia. Viac informácií však polícia s ohľadom na rodinu a blízkych nezverejnila. 

 

Přátelé, s velkou tíhou na srdci vám musíme oznámit neuvěřitelně smutnou a tíživou zprávu. Dnes, 6. 9. 2022, jsme se...

Posted by Šláger Originál on Tuesday, September 6, 2022

Pozostalým zosnulého speváka sa na sociálnych sieťach usilujú vyjadriť úprimnú sústrasť aj mnohí ľudia. ,,To je veľmi smutná správa, bol obľúbený, piesňami pripomínal svojho otca. Ani sa mi tomu nechce veriť... Úprimnú sústrasť rodine," uviedla jedna žena v komentároch na Facebooku pod príspevkom. ,,Panebože, to snáď nemôže byť pravda!... Čo sa mu stalo? R.I.P. celej rodine. Nemôžem tomu uveriť!“ vyjadrila sa ďalšia komentujúca pod príspevkom.

Pavel Novák bol synom populárneho českého speváka, skladateľa a spisovateľa Pavla Nováka, ktorý v roku 2009 zomrel na následky rakoviny prostaty. Hudobník pokračoval v tradícii svojho otca, kedy pravidelne organizoval Štedrodenné koncerty či futbalové benefičné podujatia, z ktorých výťažok venoval na podporu detí, ktoré trpia onkologickým ochorením. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Pavel Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu