Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Haberova žena ako nežná víla, nová moderátorka Love Islandu v ružovom závese a Orviská... UKÁZALA TANGÁ!

Daniela Peštová, Zorka Hejdová, Alexandra Orviská
Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová, Zorka Hejdová, Alexandra Orviská (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Víťazi modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look z celého sveta sa v utorok večer stretli v Španielskej sále Pražského hradu. Práve tam sa totiž konalo celosvetové finále. Ujsť si ho nenechalo množstvo známych tvárí z Česka ani zo Slovenska. Modelka Daniela Peštová (51) vyzerala doslova ako nežná víla, nová moderátorka Love Islandu Zorka Hejdová (32) prišla vo veľkom ružovom závese a jojkárska moderátorka Alexandra Orviská (39)... Všetkým ukazovala svoje tangá!

Celé dva roky sa svetové finále prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look konalo kvôli protipandemickým opatreniam online. O to veľkolepejší bol utorkový galavečer, ktorý prebiehal v Španielskej sále Pražského hradu. Ujsť si ho nenechalo ani veľké množstvo známych tvárí nielen zo sveta modelingu, ale aj z česko-slovenského šoubiznisu. 

Galéria: SVETOVÉ FINÁLE Schwarzkopf Elite Model Look 2022 v Prahe:

Prišiel napríklad spevák Paľo Habera, ktorý robil spoločnosť svojej partnerke, uznávanej modelke Daniele Peštovej. A zatiaľ čo hudobník stavil na klasiku a obliekol sa do slušivého obleku s bielou košeľou, jeho polovička zahviezdila v dlhých kvetovaných šatách, vďaka ktorým vyzerala ako nežná víla. 

Spevák Paľo Habera s partnerkou topmodelkou Danielou Peštovou
Zobraziť galériu (6)
Spevák Paľo Habera s partnerkou topmodelkou Danielou Peštovou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozornosť pútala aj Zorka Hejdová, ktorá je novou moderátorkou markizáckej šou Love Island. Do spoločnosti dorazila vo výraznej ružovej róbe s vlečkou. Šaty však obopínali len jej prsia a nižšie látka voľne padala. A hoci blondínka vyzerala výborne, jej outfit trochu pôsobil ako veľký ružový záves. 

Moderátorka Zorka Hejdová
Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Zorka Hejdová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Moderátorka Zorka Hejdová
Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Zorka Hejdová  (Zdroj: Ján Zemiar)

V priliehavých čiernych šatách prišla na svetové finále Elite Model Look jojkárska moderátorka Alexandra Orviská. No hoci spredu jej módny kúsok nijako nepútal pozornosť, stačilo, aby sa dvojnásobná mamička otočila zozadu a... Uff, prítomní páni mali čo rozdýchavať. Zadná časť jej šiat bola totiž riešená veľmi rafinovane, a tak jej spod nich vytŕčal zadok v tangách.

Moderátorka Alexandra Orviská
Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Alexandra Orviská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na móle utorkového galavečera sa stretli národní víťazi z celého sveta, no svetové finále mohli vyhrať len jeden muž a jedna žena. A stali sa nimi Majda John Peter z Južného Sudánu a Sergi Shan zo Španielska. Gratulujeme!

Haberova žena ako nežná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac ZÁBEROV z večera nájdete vo FOTOGALÉRII vyššie!

Viac o téme: Daniela PeštováSchwarzkopf Elite Model LookAlexandra OrviskáZorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu