Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KOMPLIKÁCIE s TEHOTNOU Pauhofovou: Zasahovať musela Markíza... Dala im zabrať!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (5)
Táňa Pauhofová (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Už vo štvrtok sa markizácki diváci dočkajú nového seriálu Výnimočná Nikol, kde hlavnú postavu stvárni herečka Táňa Pauhofová (39). Tá si zahrá pomerne kontroverznú postavu - životom oplieskanú upratovačku a dvojnásobnú matku, ktorá je obdarená mimoriadne vysokým IQ, a tak sa začne pliesť do práce detektívov z policajnej stanice, kde po nociach upratuje...

Seriál bol inšpirovaný pôvodnou zahraničnou verziou a vyzerá to tak, že si z nej zachoval naozaj všetko. Vrátane nevkusných kostýmov hlavnej postavy. Presne taká totiž Nikol je - extravagantná, prostoreká, lezúca na nervy a má absolútny módny nevkus. Tvorcovia pôvabnú ryšavku navliekli do vskutku šialených kúskov a kombinácií. 

Rozdiel oproti pôvodnej verzii je ten, že v tej hlavná protagonistka často nosila výstrihy, aby sa podtrhol jej nevkus a istá vulgárnosť. Tu však vraj Táňa dala jasne najavo svoj nesúhlas a v rôznych vzorovaných pančuškách radšej ukázala svoje dlhé štíhle nohy. Viac ako táto jej voľba ale bolo "komplikáciou" to, že v čase nakrúcania už bola tehotná a maličké, hoci ešte nevýrazné bruško si priala skryť. 

KOMPLIKÁCIE  s TEHOTNOU
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Najviac dalo Tánino tehotenstvo zabrať kostymérkam, ktoré jej kostýmy museli upravovať,” dozvedeli sme sa z Markízy. V seriáli si na herečke môžete všimnúť nadrozmerné chlpaté bundičky či ľadvinku okolo pása. Avšak, ako sme sa dozvedeli, Táňa je skutočne profesionálka ako vyšitá a v ostatných faktoroch jej tehotenstvo seriál nijakým spôsobom neovplyvnilo. 

Zo zákulisia sme zistili, že ani tento fakt neovplyvnil jej výkon. „Tánička je absolútna profesionálka, ktorá k svojej práci pristupuje maximálne zodpovedne a na natáčanie prišla vždy na 100 % pripravená. Vôbec si nevyžadovala žiadne úľavy a v ničom nepoľavovala, aj keď mala večer predstavenie, skoro ráno bola na pľaci,” dozvedeli sme sa z televízie. Nuž, tomu sa povie pani herečka! 

KOMPLIKÁCIE  s TEHOTNOU
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Táňa PauhofováVýnimočná Nikol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu