Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pauhofová ukázala rodinné FOTO: ROZKOŠNÁ dcérka a... Šťastný otecko plný nehy!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (2)
Táňa Pauhofová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečka Tatiana Pauhofová sa začiatkom októbra pochválila, že je už mamou. Manželovi Jonatánovi Pastirčákovi porodila dcérku, ktorá dostala meno Míla. Pozrite, aká je z nich nádherná rodinka!

Na jeseň 2018 sa prevalilo, že Táňa Pauhofová má po svojom bhoku o 10 rokov mladšieho hudobníka Jonatána Pastirčáka. V roku 2021 sa tajne vzali a v apríli 2022 vyšlo najavo, že očakáívajú spoločného potomka. Malá Míla prišla na svet na jeseň 2022. 

Pauhofová ukázala rodinné FOTO:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram T.P.)

Neskôr sa šťastný otecko pochválil aj tváričkou svojho pokladu. No až teraz herečka zverejnila spoločnú rodinnú fotografiu. S malým oneskorením včera večer zapriala svojim sledovateľom všetko dobré do nového roku. 

„Najviac lásky po celý rok všetkým!” napísala Táňa a na jej zábere vidno, že ona tú lásku doma naozaj má. Kým ona pri fotení dávala svojej rozkošnej princeznej pusu na hlavičku, Jonatán pozeral do objektívu a z jeho pohľadu sa tiež dá vyčítať nekonečná láska a neha. V komentároch na sieti Instagram sa najviac opakovalo slovo "nádherná", ktoré bolo adresované buď malej Míle, alebo kompletne celej rodine. 

 

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu