Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zádušná omša za Zagorovú (†75): Kamarátka Vondráčková chýbala... PROBLÉMY SO SRDCOM!

Štefan Margita pozval na zádušnú omšu Zagorovej najbližších ľudí. Zobraziť galériu (4)
Štefan Margita pozval na zádušnú omšu Zagorovej najbližších ľudí. (Zdroj: profimedia)

PRAHA - Na včerajšej súkromnej zádušnej omši len pre pozvaných hostí chýbal človek, ktorý bol Hane Zagorovej veľmi blízky. Jej kolegyňa a kamarátka Helena Vondráčková bohužiaľ skončila v nemocnici!

Speváčka Hana Zagorová zomrela v piatok predpoludním po dlhotrvajúcich zdravotných problémoch. Po prekonaní koronavírusu trpela postcovidovým syndrómom a niekoľkokrát skolabovala. Naposledy vydýchla v nemocnici. 

Keďže klasický pohreb si vraj nepriala, vdovec Štefan Margita sa rozhodol, že tí najbližší sa s Hanou rozlúčia v kostole, kam sa dostanú len na pozvánky. Medzi smútočnými hosťami nechýbali napríklad speváčka Lucie Bílá, herečka Dagmar Patrasová s hudobníkom Felixom Slováčkom, bývalá prvá dáma Dagmar Havlová, herečka Jiřina Bohdalová, vdova po Karlovi Gottovi Ivana Gotová, herec Richard Genzer či riaditeľka Kvapky nádeje Vendula Pizingerová. 

Dagmar Patrasová a Felix Slováček
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Patrasová a Felix Slováček  (Zdroj: profimedia)

Dagmar Havlová
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová  (Zdroj: profimedia)

Richard Genzer a Vendula Pizingerová
Zobraziť galériu (4)
Richard Genzer a Vendula Pizingerová  (Zdroj: profimedia)

Blízkym človekom pre zosnulú speváčku bola aj jej kolegyňa Helena Vondráčková. „Do posledných dní pred jej nečakaným odchodom sme boli v kontakte,” prezradila Blesku. „Podporovala som ju v boji s jej zdravotnými problémami a verila som, že ich prekoná. S jej odchodom sa ťažko zmierujem a bolí to,” dodala smutná Helena. 

Bohužiaľ, zádušnej omše sa nakoniec nemohla zúčastniť. Počas víkendu totiž skončila v rukách lekárov. „U pani Heleny sa objavili srdcové problémy, pre ktoré je pod stálym dohľadom lekárov pražského IKEM,” prezradil speváčkin manažér. Ako dodal, aj včera podstupovala ďalšie vyšetrenie. Helene Vondráčkovej želáme skoré uzdravenie. 

Verejnosť sa bude s Hanou Zagorovou lúčiť dnes od 11. hodiny v divadle Kalich.  

Viac o téme: Helena VondráčkováHana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu