Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Detaily Zagorovej smrti: Stalo sa to pri raňajkách a... O DEŇ NESKÔR bola mŕtva!

Štefan Margita a Hana Zagorová Zobraziť galériu (4)
Štefan Margita a Hana Zagorová (Zdroj: Instagram ŠM)

PRAHA - Presne dva týždne uplynuli od smrti speváčky Hany Zagorovej. Zatiaľ ale nebola zverejnená oficiálna príčina smrti. Zdá sa však, že nešlo o zhoršenie chorôb, ktoré umelkyňu už dlhšie trápili, ale o náhlu mozgovú príhodu.

Hana Zagorová prekonala ťažký koronavírus, ktorý sa podpísal na jej zdravotnom stave. Niekoľkokrát skolabovala a musela byť odvezená do nemocnice. Pri poslednom pobyte v zdravotníckom zariadení jej manžel Štefan Margita poprosil novinárov, aby o speváčkinej hospitalizácii zatiaľ neinformovali. 

Detaily Zagorovej smrti: Stalo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Z nemocnice sa však už domov nevrátila. Štefan trávil čas pri jej lôžku a bol aj pri tom, keď 26. augusta naposledy vydýchla. 

Vdovec bezprostrednú príčinu smrti nezverejnil a predpokladalo sa, že jej telo už proste nezvládlo zdravotné komplikácie a vzdalo sa. Zdá sa však, že pred Zagorovej odchodom z tohto sveta prišla ešte posledná rana. 

Speváčku zasiahla náhla mozgová príhoda. „Štefan bol pri tom, keď Hanka dostala raňajky. napila sa kávy, položila hrnček a zrazu vraj mala strnulý výraz v tvári,” informoval český denník Blesk jeden z rodinných známych. „Štefan okamžite zavolal lekárov a tí skonštatovali ťažkú mŕtvicu,” potvrdili aj ďalšie zdroje. 

A hneď v nasledujúci deň doobeda speváčka svoj boj o život prehrala. 

Detaily Zagorovej smrti: Stalo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Š.M.)

Detaily Zagorovej smrti: Stalo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Hana Zagorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu