Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MEGA PREMENA markizáckej farmárky: Odštartovala ju tragická SMRŤ PRIATEĽA… Tajne randila s politikom!

Jana Zeman Kállayová si prešla veľmi náročným životným obdobím. Zobraziť galériu (12)
Jana Zeman Kállayová si prešla veľmi náročným životným obdobím. (Zdroj: archív J.K.)

RAJKA - Jana Zeman Kállayová (36), ktorá sa v roku 2012 dostala do povedomia verejnosti vďaka markizáckej reality šou Farma, sa na sociálnych sieťach opäť pýši svojou tip-top postavičkou. Jej veľká premena má však smutné pozadie. Vo februári ju totiž odštartovala tragédia - náhla smrť jej priateľa. Až po jeho skone exfarmárka odhalila, že randila so starším politikom!

Od čias, kedy Jana Kállayová zahviezdila v 3. sérii markizáckej Farmy, sa jej toho v živote veľa zmenilo. Porodila, svojho muža načapala s inou, o rok na to sa vydala za iného... No aj s tým je už koniec. Aktuálne blondínka na svojom Facebooku ohuruje novou tip-top postavičkou. Posledné mesiace sa venovala len svojmu synovi a cvičeniu. 

MEGA PREMENA markizáckej farmárky:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook J.K.)

No jej premena má veľmi smutný dôvod. Vo februári totiž náhle prišla o svojho priateľa. O smutné chvíle sa delila aj na sociálnej sieti. „Už som bola šťastná, že mám lásku a ty mi toto urobíš, prečo? Sa pýtam, prečo?“ zverejnila začiatkom roka na svojom profile zúfalá Kállayová, ktorá identitu svojej tajnej lásky pred verejnosťou tajila. „Naša láska začala a už skončila. Prepáč mi, trápim sa. Prepáčte, ďalej takto nevládzem,“ písala nešťastná žena. 

Až po smrti svojho milého prezradila, že randila s komunálnym politikom Karolom Királym, ktorý v roku 2018 kandidoval za koalíciu SMER-SD, SNS na post poslanca v bratislavskej Petržalke. Čo bolo dôvodom náhleho úmrtia 51-ročného muža, Janka na svojom Facebooku neuviedla. Aj s odstupom mesiacov vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

FOTO: Jana Kállayová zverejnila, že chodila s komunálnym politikom Karolom Királym

MEGA PREMENA markizáckej farmárky:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook J.K.)

FOTO: Jana Kállayová sa dnes pýši tip-top postavičkou

MEGA PREMENA markizáckej farmárky:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook J.K.)

Viac o téme: Jana Zeman Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu