Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prsia v hlavnej úlohe: Známa Slovenka ako Miss mokré tričko... Z tohto záberu ODPADNETE!

Jana Zeman Kallayová Zobraziť galériu (4)
Jana Zeman Kallayová (Zdroj: Archív J.Z.K.)

BRATISLAVA - Z tohto záberu sa zatočí hlava nejednému mužovi! Bývalá farmárka sa rozhodla prihlásiť do novej súťaže Miss mokré tričko. Toto ju k tomu viedlo!

Janu Zeman Kállayovú si môžete pamätať z čias tretej série drsnej reality šou Farma. Z očí verejnosti sa za tie roky ale nevytratila. Ešte v máji sa totiž mala ukázať v ringu s ďalšou exfarmárkou. Presnejšie išlo o Dagmar Kubinovú. Ich zápas sa však neuskutočnil pre Janino vážne zranenie.

Teraz sa najnovšie chce blondínka predviesť v celkom inom svetle. Na Facebooku manažéra Jozefa Oklamčáka si všimla novo vyhlásenú súťaž s názvom Lady mokré tričko Československého leva 2023. Keď to uvidela, neváhala ani sekundu a išla do toho, keďže spĺňala všetky kritériá.

Prsia v hlavnej úlohe:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív J.Z.K.)

„Idem do toho Jožko," napísala pod jeho príspevok. A o pár minút sa verejne podelila aj so svojou fotografiou v mokrom tričku. Z toho záberu odpadnete! „Bravó, bravó, nech žije prvá kandidátka Lady mokré tričko 2023," zahlásil Oklamčák. „Jožko, je mi potešením, že som prvá a odvážna," uviedla.

Ale čo k tomu mamičku viedlo? „Je leto a prečo nevyskúšať súťaž, keďže som ten typ ženy, ktorá rada ukáže svoju namakanú postavu. Vďaka boxu mám telo bohyne,“ prezradila pre Topky.sk. „To, čo je pekné, treba ukázať,“ dodala. Jana sa tak stala prvou finalistkou spomínanej súťaže.

Prsia v hlavnej úlohe:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív J.Z.K.)

Viac o téme: Jana Kallayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu