Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slovenská moderátorka šokovala: Nová pieseň s VAŠOM PATEJDLOM... Wau, ona vie spievať?!

Vašo Patejdl a Martina Comisso Zobraziť galériu (2)
Vašo Patejdl a Martina Comisso (Zdroj: Rádio Melody)

BRATISLAVA – S novými pesničkami akoby sa vrece roztrhlo. Výrazné spolupráce a dobrá atmosféra - v tomto znení sa nesie toto leto plné chytľavých hitov. Jedným z nich je aj spolupráca Vaša Patejdla s moderátorkou z rádia.

Ide o netradičné kombo, kedy sa svet muziky spojil s talentom moderátorky Martiny Comisso, ktorej hlas môžete poznať z rádia Melody. Spolu si zaspievali starý známy hit Vaša Patejdla Voňavky dievčat. Pesnička vznikla v tej istej dobe, kedy Martina prišla na svet, a to presne pred 35 rokmi.

Svoje časti nahrali každý zvlášť. Martina v Bratislave a keď bol podklad pripravený, poslal sa do Prahy pre Vaša, ktorý svoju hudobnú časť nahral tam. Sama však priznala, že nahrávanie nebolo ľahké, keďže slovenský spevák je pracovne dosť vyťažený. „Bolo náročné zladiť toto celé časovo dokopy, pretože cestuje z koncertu na koncert a aj k nám do štúdia prišiel, keď vyrážal na koncert do Otrokovíc,“ povedala nám.

Slovenská moderátorka šokovala: Nová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Rádio Melody)

Martina pre Topky.sk prezradila aj svoje celkové pocity z tejto spolupráce: Keď sme sa s Vašom stretli, hoci sme sa poznali dlhšie, mala som rešpekt pred ním. Je to predsa len uznávaný hudobník, skladateľ a keď sme v štúdiu natáčali videoklip, nestihla som prvý nástup a on mi len tak pošepkal: „Nemaj trému.“  A tak vznikla pesnička, ktorá vám utkvie v pamäti.

Tento hit dostal nový šat v podobe spolupráce dvoch nezabudnuteľných hlasov. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Vašo PatejdlMartina Comisso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu