Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cigánske diablice sa ukázali plavkách: Ona bude mať 50? Veď s Vanessou vyzerajú ako SESTRY!

Silvia Šarköziová a Vanessa Šarköziová Zobraziť galériu (10)
Silvia Šarköziová a Vanessa Šarköziová (Zdroj: Instagram S.S./ V.S.)

TURECKO - Obidve sú talentované, krásne a jediná vec, ktorá ich rozlišuje, je ich vek. Hovoríme o Silvii Šarköziovej (49) a jej dcére Vanesse Šarköziovej (22). Nedávno boli na spoločnej dovolenke v Turecku a išli do plaviek. No pri pohľade na ne budete rozmýšľať, ktorá je ktorá. Vyzerajú navlas rovnako a sú neuveriteľne sexi.

Aká matka, taká Katka. Silvia Šarköziová svojej dcére Vanesse Šarköziovej okrem talentu nadelila aj krásu. Napriek tomu, že má známa hudobníčka už takmer 50 rokov, pri Vanesske vyzerá ako jej staršia sestra. Je očividné, že Silvia sa neustále udržuje vo forme a akoby popierala všetky zákony prírody a zastavila čas.

Cigánske diablice sa ukázali
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Tmavovlásky na svojich sociálnych sieťach pred pár dňami zverejnili fotky v plavkách zo spoločnej dovolenky. Obe majú v sebe toľko sexepílu, že aj samotný rozhorúčený piesok na pláži v slnečnej Antalyi, kde sa odfotili ešte aj v rovnakej póze, musel byť vlažný odvar oproti ich rozpáleným zvodným telám. Spoločne si užívali slnko a more a pôsobili nenormálne žensky.

Cigánske diablice sa ukázali
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

“Cigánske diablice“ nielenže sú atraktívne, ale aj mimoriadne umelecky nadané. Silvia Šarköziová je profesionálna hudobníčka, ktorá hrá na violončelo ako bohyňa. Keď mala sedem rokov, prepadla  vášni muzikantského života a od roku 2007 hrá a spieva s kapelou Cigánski Diabli. Muzikantka je na pódiu bezpochyby neprehliadnuteľná a vždy vyzerá fantasticky.

Cigánske diablice sa ukázali
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Jej krásna dcéra Vanessa ju nasleduje v hudobníckej dráhe a už teraz je z nej multitalentovaná, očarujúca slečna. Mladá Šarköziová okrem toho, že je hudobníčka, tak aj učí na základnej škole práve hudobnú a výtvarnú výchovu a vzdeláva a formuje tak ďalších nádejných umelcov. Skutočne radosť chodiť do takej školy, kde učí takáto očarujúca kráska.

Fotky Šarköziových v plavkách nájdete v galérii nižšie.

Viac o téme: Silvia SarkoziVanesa Sarkozi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu