Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nepríjemné VYŠETRENIE Tormovej: Bolestivý DÔVOD návštevy lekára... Diagnostikovali ju neskoro!

Kristína Tormová Zobraziť galériu (4)
Kristína Tormová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Každoročnú prevenciu u lekára by sme nemali vynechávať. Nikdy totiž presne nevieme, čo sa v našom tele deje... Mnoho ľudí zachránila práve tá JEDNA, viac-menej povinná prehliadka.

Herečka Kristína Tormová začala šíriť osvetu v oblasti toho najdôležitejšieho a jediného, čo v živote máme, a to zdravia. „Nevynechávajte preventívky... A hybajte na vyšetrenie, ak vás pošlú,“ zdôraznila na svojom Instagrame po tom, ako sama na jednom bola. Išlo o gastroskopické vyšetrenie, ktoré nie je veľmi príjemné, a preto sa naň veľa ľudí bojí ísť. „Verte mi, že ten strach a vaše výmysly sú oveľa horšie ako samotné vyšetrenie,“ odkázala všetkým.

Nepríjemné VYŠETRENIE Tormovej: Bolestivý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.T.)

Gastroskopia je vyšetrenie žalúdku, ktoré Tormová absolvovala po upozornení od jej nebohej spolužiačky. Bohužiaľ, spolužiačka zo strednej školy to šťastie nemala a ochorenie jej diagnostikovali už neskoro. Jej posledný odkaz pre Kristínu bol, nech okamžite beží na vyšetrenie. Čo aj splnila. „Ďakujem, Katuška, chýbaš.“

A teraz, keď mama 4-ročnej dcérky už nie je pár mesiacov medzi nami, upozorňuje na dôležitosť vyšetrení samotná herečka, ktorá musela prežiť takúto stratu. „Tak ma neserte... a neserte na seba a svoje zdravie. Vďakabohu za tieto možnosti, doktorov/doktorky a medicínu,“ dodala na záver svojho instagramového príspevku.

Nepríjemné VYŠETRENIE Tormovej: Bolestivý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.T.)

Zdravie máme len jedno, a preto by sme si ho mali vážiť!

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu