Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Premotivovaná Tormová o MATERSTVE: NEZVLÁDAM TO!

Kristína Tormová priznala, že materstvo ako pracujúca matka občas nezvláda. Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová priznala, že materstvo ako pracujúca matka občas nezvláda. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa v Bratislave konala charitatívna akcia s názvom Misia - aby bol svet lepší. Ruku k dielu pridala aj slovenská herečka Kristína Tormová (40) o ktorej je známe, že má ADHD a takzvané vyhorenie pocítila už niekoľkokrát.

Rozhovor s Kristínou Tormovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Hovorí sa, že úloha matky, je azda to najnáročnejšie povolanie a svoje o tom vie aj trojnásobná mama a herečka Kristína Tormová. Napriek svojej vyťaženosti si však našla čas zúčastniť sa charitatívneho projektu s názvom Misia- aby bol svet lepší. Do podobných akcii sa, podľa vlastných slov, zapája rada a pravidelne, i keď občas je to veľmi nahrane aj s jej zdravím.

Kristína má totiž ADHD, čo je neurologická vývinová porucha, ktorá môže spôsobovať nepozornosť, hyperaktivitu a impulzívnosť a v jej prípade sa veľmi rýchlo vyčerpá a potom musí takpovediac dlho dobíjať svoje baterky, aby mohla plnohodnotne fungovať ďalej. No napriek tomu si nájde čas aj pre druhých.

Kristína Tormová a Milena Minichová
Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová a Milena Minichová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Robím to veľmi často, a často aj na úkor pomoci sebe. Môj manžel by vám to vysvetlil,“ uviedla herečka v rozhovore pre Topky.sk A keď sme sa jej spýtali na to, ako dokáže fungovať aj v tom pracovnom nasadení a zároveň byť matkou troch detí na plný úväzok, tak jej odpoveď bola jednoznačná.

„Nezvládam to. Naozaj to nezvládam. Vždy mám toho veľa a keď mám toho, že úplne veľa, tak potom sa musím vypnúť, lebo už nevládzem a potom naberiem silu a idem znova dotoho,“ priznala sa Kristína pre Topky.sk a neskôr porozprávala aj o materstve. 

„Tak nezvládam to, ale si myslím, že tak ako každá pracujúca mama, ktorá sa chce tak zodpovedne a tak plnohodnotne, premotivovane, ako je to v mojom prípade, starať o deti, tak sa to nedá úplne dobre zvládať, ale tak baví nás to a to je dôležité,“ dodala s úsmevom na tvári Kristína. Okrem iného nám porozprávala aj o jej stave vyhorenia, kvôli ktorému musela vyhľadať aj odbornú pomoc a nie raz. Koľkokrát to bolo, sa už dozviete z videa vyššie. 

Kristína Tormová je mamou troch detí - dvojičiek Emmy a Matildy a syna Alana.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová je mamou troch detí - dvojičiek Emmy a Matildy a syna Alana.  (Zdroj: Instagram KT)

 

 

 

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu