Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská moderátorka PRIZNALA STRACH: Prenasledovanie STALKEROM a… TRAUMA do konca života!

Lenka Ježová Zobraziť galériu (9)
Lenka Ježová (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Jojkárska moderátorka a redaktorka Lenka Ježová (34) prelomila mlčanie a zdôverila sa s nepríjemným zážitkom, z ktorého má traumu na celý život. Dokonca sa vyhýba aj mužom, nápadníkom. V minulosti ju totižto prenasledoval stalker.

Lenka Ježová prelomila mlčanie a priznala sa (Zdroj: Instagram L.J.)

Ak prekonáme traumatický zážitok, môže to v nás zanechať následky do konca života, s ktorými sa dá bojovať len veľmi ťažko. Redaktorka jojkárskeho spravodajstva Lenka Ježová si v minulosti prešla hotovým peklom, ktoré by zo svojej mysle najradšej vymazala. Nepríjemné chvíle sa jej však v týchto dňoch opäť pripomenuli, a tak sa o nich rozhodla prehovoriť.

„Nerobím to často, ale trošku vnútorný pohľad do môjho života,“ napísala k videu Lenka, kde jasne popísala, ako sa kedysi stala obeťou prenasledovania. „Teraz mám taký trošku vnútorný pohľad do svojho súkromia, lebo sa mi viackrát zopakovala situácia, keď za mnou bežíte k autu, že by ste ma chceli pozvať na kávu, tak ja automaticky poviem nie,“ začala svoju spoveď moderátorka a následne vysvetlila, prečo odmieta mužov a má z nich doslova strach. 

Lenka Ježová
Zobraziť galériu (9)
Lenka Ježová  (Zdroj: Instagram L.J.)

„Mala som stalkera a odvtedy mám vyslovene, že posttraumatickú stresovú poruchu, čiže keď ma niekto prenasleduje až k autu aj s normálnejším zámerom, pretože ľudia sa zoznamujú aj takýmto spôsobom, tak ja sa zľaknem. Vyslovene dostanem panický atak,“ zdôverila sa moderátorka pred svojimi sledovateľmi. 

A neskôr všetkých poprosila, že ak ju chce nejaký potenciálny nápadník kontaktovať, tak aby to nerobil týmto štýlom, že ju doslova "prepadne" zozadu na parkovisku. Následne uviedla, že jej psychopata z minulosti riešila už aj polícia. „Mala som teda stalkera, ktorý má zákaz priblíženia sa ku mne,“ podotkla Lenka.

A po tomto jej priznaní sa ani niet čomu čudovať. Veď v podobných prípadoch môže u obete dokonca vzniknúť duševná porucha. Častými prejavmi PTSD bývajú práve opakujúce sa živé spomienky, nočné mory a úzkosti. Dokonca mnohí ľudia nie sú schopní ďalej komunikovať a fungovať ani v reálnom svete. Našťastie to nie je Lenkin prípad a už dokáže o tomto vskutku desivom zážitku aj rozprávať avšak... „Nechalo to na mne nejaké následky a toto je presne  jeden z nich. Čiže aj keby ste sa mi naozaj, že veľmi páčili, tak ja sa vydesím,“ dodala moderátorka.

Slovenská moderátorka PRIZNALA STRACH:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Viac o téme: Lenka Ježová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu