Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

"Nahá" superstaristka, vymakané BRUŠKO markizáčky a youtuberova frajerka… Vidno ti NOHAVIČKY!

Tereza Mašková, Lenka Debnárová, Matej Zrebný s priateľkou Zobraziť galériu (5)
Tereza Mašková, Lenka Debnárová, Matej Zrebný s priateľkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských nákupných centier sa v stredu konala slávnostná premiéra dlhoočakávaného pokračovania filmu Thor s podtitulom Láska a hrom. Víťazka 5. série SuperStar Tereza Mašková (26) na nej ukázala "nahú" tvár. Markizácka rosnička Lenka Debnárová (37) predviedla vymakané bruško a frajerka youtubera Mateja Zrebného mala nešťastný výber pri voľbe nohavíc... Presvitali jej celé nohavičky!

Milovníci komiksoviek si v stredu večer prišli na svoje. Do kín sa totiž dostalo pokračovanie príbehu o bohovi hromu Thorovi. Slávnostná premiéra sa konala v jednom z bratislavských nákupných centier a nenechalo si ju ujsť viacero známych tvárí. 

Galéria: Slávnostná premiéra filmu Thor: Láska a Hrom

Pozornosť v kine pútala víťazka 5. série Československej SuperStar Tereza Mašková. Speváčka zjavne disponuje zdravým sebavedomím, a tak sa odhodlala na niečo, na čo by mala odvahu len máloktorá verejne známa žena. Do spoločnosti totiž prišla s úplne nahou tvárou bez najmenšieho zásahu líčidiel. A aj takto nenamaľovanej jej to veľmi pristalo.

Tereza Mašková
Zobraziť galériu (5)
Tereza Mašková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pohľady prítomných pútala aj markizácka rosnička Lenka Debnárová. Na premiéru totiž dorazila vo sviežom letnom outfite, ktorý odhaľoval jej bruško. A to patrí k tým partiám, za ktoré sa brunetka teda rozhodne hanbiť nemusí. Práve naopak - moderátorka sa zjavne pravidelne venuje cvičeniu. Veď pozrite, aké ho má vymakané!

Lenka Debnárová
Zobraziť galériu (5)
Lenka Debnárová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Youtuber Matej Zrebný na premiéru priviedol aj svoju priateľku Martinu, ktorá svoj outfit ladila do odtieňov oranžovej a bielej. Svetlé nohavice však neboli práve najlepšia voľba. Pod ne si totiž dala biele nohavičky, takže stačil jediný záblesk fotoaparátu a bolo ich jasne vidieť. Tip: Nabudúce skús bielizeň telovej farby. 

Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Matej Zrebný s priateľkou Martinou
Zobraziť galériu (5)
Matej Zrebný s priateľkou Martinou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Matej ZrebnýLenka DebnárováTereza Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu