Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ROZCHOD markizáckeho páru zo Svadby: NIE šokovalo aj odborníkov... Neskrývali rozčarovanie!

Janka a Jozef Zobraziť galériu (2)
Janka a Jozef (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto zjavne nečakali! Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohým párom z markizáckej Svadby na prvý pohľad to nevyšlo a ch sympatie sa neprehupli do lásky v realite. O to väčším sklamaním je, keď to medzi televíznymi manželmi iskrí, zdá sa, že si dobre rozumejú... A potom jeden z nich odmietne vo vzťahu pokračovať.

A presne to je prípad páru v zložení Janka a Jozef, pri ktorých sa zdalo, že si po prvotných prekážkach naozaj sadli. Mladá tmavovláska dokonca prehrýzla aj to, že jej novomanžel sedel vo väzení. „Všetko sa vysvetlilo. Obidvoma súdmi - tým nižším a aj Najvyšším českým súdom som bol oslobodený. Teraz mi vracali kauciu, čakám aj odškodné,” vysvetlil ženích. 

Svadba na prvý pohľad

To, že Jozef bol v skutočnosti nevinný, Janku mimoriadne zamrzelo. A vďaka tomu pochopila aj to, prečo tak drie v práci. Jediný, kto mu zostal, boli jeho rodičia, ktorým sa ich podporu snažil vrátiť tvrdou drinou. Žiaľ, práve mnoho času stráveného na poli bolo to, čo sympatickú účtovníčku vystrašilo. 

V cudzom byte ďaleko od svojej rodiny a blízkych strávila veľa času osamelá a nedokázala si predstaviť, že by mala takýto život viesť aj naďalej. Keď sa jej Jozef pri rozhodnutí vyznal zo svojich citov, jej priame rozhodnutie šokovalo a rozľútostilo aj odborníkov, nehovoriac o Jožkovi, ktorý len ťažko hľadal slová... No veď, pozrite sa sami vo videu vyššie alebo už teraz na Voyo!

ROZCHOD markizáckeho páru zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu