Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácku šou 2na1 zasiahla situácia na Ukrajine: Hostia ODMIETALI pozvanie... BÁLI SA prísť na Slovensko!

Viacerí hostia odmietli pozvanie do 2na1. Kvôli situácii na Ukrajine. Zobraziť galériu (2)
Viacerí hostia odmietli pozvanie do 2na1. Kvôli situácii na Ukrajine. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Šou Adely Vinczeovej (41) a Dana Dangla (47) - 2na1 - patrí k obľúbeným televíznym počinom. Dvojica do projektu pozve vždy inú známu tvár a predstaví ju vo svetle, v akom ju verejnosť nepozná. A ako prekvapenie, neváha dokonca prizvať ani hosťa zo zahraničia. S tým však mali tvorcovia v posledných týždňoch výrazný problém. Zahraničné hviezdy odmietali pozvanie. Báli sa pobytu na Slovensku... Kvôli vážnej situácii na Ukrajine!

Šou 2na1 je zárukou televíznej zábavy. Verejne známe tváre tam totiž máme možnosť spoznať vo svetle, v akom ich nepoznáme. O to sa svojimi dobre premyslenými "bránami" - teda úlohami - starajú moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl. No okrem situácií, v ktorých celebrity často vystupujú zo svojej komfortnej zóny, im dvojica dožičí aj momenty, ktoré ich zaručene potešia. 

A neraz sú to dokonca stretnutia so zahraničnými idolmi. Napríklad pred dvomi týždňami dvojica prekvapila herečku Dominiku Kavashovú, keď jej zabezpečila stretnutie s jej obrovským idolom z telenovely Divoký anjel - Facundom Aranom. No v posledných týždňoch majú tvorcovia s vybavovaním podobných veľkých prekvapení problém.  

Ako Adela vo štvrtok ráno prezradila v markizáckom Teleráne, dôvodom je dramatická situácia v susednej Ukrajine. Zahraničné hviezdy odmietajú pozvanie - pobytu na Slovensku sa zjavne boja. 

„Je super náročné robiť či už Ušká alebo Skryté kamery, lebo stále rozmýšľame, že aha, tam budú rúška, hentam budú rúška, takže sa snažíme chodiť von... Tiež tých tém nie je milión. A zavolať niekoho prekvapivého, to znamená... No nechceli sem lietať alebo dokonca aj v súvislosti s Ukrajinou, niektorí tí zahraniční hostia si to tak spojili, že sem neprídu. Takže sa to komplikuje týmto všetkým,“ prezradila Vinczeová.

Viac o téme: Dano DanglAdela Vinczeová2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu