Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vinczeová a Dangl dohnali Evelyn k zúfalstvu: Plač a závraty... Chceli prestať nakrúcať!

Evelyn sa úplne zložila! Zobraziť galériu (4)
Evelyn sa úplne zložila! (Zdroj: TV Markíza )

BRATISLAVA - Včerajšia epizóda šou 2na1 divákov úplne dostala. To, s čím sa musela popasovať komička Evelyn, totiž nemá obdoby. Teda minimálne, čo sa týka jej reakcie. Adela s Danom ju totiž dostali do situácie, počas ktorej takmer skolabovala a moderátori vraj premýšľali, či neukončia nakrúcanie!

Ešte pred odvysielaním šou Evelyn v makrízáckom Teleráne priznala, že hneď po tom, čo ju Dano a Adelou oslovili, začala byť mimoriadne obozretná. A blondínka si o sebe vraj myslela, že dvojica moderátorov ju nedokáže nachytať. Lenže v skrytej kamere si na ňu pripravili taký prepracovaný "podraz", že by naletel zrejme každý. 

Evelyn v šou 2na1 čelila svojej nočnej more: 

Nočná mora Evelyn: V Markíze jej naložili... VIDEO Taký krik ste ešte nepočuli! (Zdroj: TV Markíza)

Evelyn takmer skolabovala
Zobraziť galériu (4)
Evelyn takmer skolabovala  (Zdroj: TV Markíza )

Tvorcovia totižto vychytali situáciu, kedy mala Evelyn prísť po auto k mechanikovi. Po tom, čo sa s ním dohodli jej  zavolal, aby si pripravila technické preukazy. Keď prišla do servisu, tam ju už čakala polícia. Tú údajne zavolal sám mechanik, keď pri oprave našiel podozrivo skyté luxusné šperky. Moderátorka zostala v absolútnom šoku a keď ju "polícia" konfrontovala s nálezom "kradnutých šperkov" a vypytovali sa, kedy a od koho kupovala auto, zostalo jej zle a upokojovať ju musel policajt. 

Evelyn policajti tvrdili, že jej v aute našli kradnuté šperky
Zobraziť galériu (4)
Evelyn policajti tvrdili, že jej v aute našli kradnuté šperky  (Zdroj: TV Markíza )

Začala sa chytať za hruď, zostala celá červená, plakala a vyzeralo to tak, že každú chvíľu skolabuje. Zhrozená si musela sadnúť a muži zákona ju zatiaľ ďalej vypočúvali. „Hrozne som sa bála," povedala otvorene, keď už túto scénu sledovala z pohodlia pohovky v štúdiu 2na1. „Ja som si v hlave vytvorila príbeh a zrútila som sa tam sama zo seba," opísala svoje pocity. 

Kveta Horváthová dokonca v Teleráne uviedla, že v momente kedy ju videla, mala obavy, či sa jej niečo nestane. „Potom už keď prišli, mi Adela hovorila, že oni to chceli zastaviť už po dvoch sekundách. Že oni ani nerátali, že sa hneď zrútim,” prezradila Evelyn, ktorá napokon celú túto nachytávku prežila, no v momente, kedy sa v sevise zjavili Adela s Danom, jej viditeľne odľahlo a opäť ju premohol plač a ruky sa jej vraj triasli ešte niekoľko ďalších hodín. 

Adela a Dano vraj uvažovali, že ukončia nakrúcanie
Zobraziť galériu (4)
Adela a Dano vraj uvažovali, že ukončia nakrúcanie  (Zdroj: TV Markíza )

 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu