Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NÁHLY ZVRAT u blondínky z jojkárskeho seriálu: SVADBA NEBUDE!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Zásadná zmena! Svadobné prípravy boli v plnom prúde a zrazu Zuzana Žilinčíková, ktorá sa naposledy objavila v jojkárskej Nemocnici, všetko zrušila. Topky.sk zisťovali, aké udalosti to zapríčinili.

Koncom januára sme informovali, že Zuzana Žilinčíková, známa z viacerých jojkárskych projektov, sa zasnúbila a ide sa vydávať. 

Teraz sa však zrazu na jej profile na sociálnej sieti Instagram objavil oznam o zásadnej zmene. „V mojom živote nastal zásadný zvrat! Svadba nebude!!!” uviedla s tým, že neskôr bude fanúšikov informovať, čo je vo veci. 

Jej posledný príspevok spred 2 týždňov bol pritom plný nadšenia z blížiacej sa svadby. Žilinčíková dokonca verejne prezradila, že si vybrala magický dátum 7. 7. 

NÁHLY ZVRAT u blondínky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram ZŽ)

Topky.sk preto Zuzanitu oslovili s otázkou, čo také zásadné sa stalo, že svadbu zrušila. „Nič zlé sa nedeje, práve naopak,” povedala nám na úvod a potom to prišlo... „Som tehotná!” prezradila nám. 

Medzitým už túto informáciu poskytla aj svojim fanúšikom. „Svadba nebude, nakoľko sa v dátume našej plánovanej svadby nezmestím do šiat... ČAKÁME BÁBÄTKO!” napísala k záberom, na ktorých s partnerom hrdo ukazujú snímku z ultrazvuku. Budúcim rodičom blahoželáme! 

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu