Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fabušová, ktorá havarovala s Kollárom: Bolestivé NÁSLEDKY aj 16 mesiacov po nehode!

Miroslava Fabušová má následky aj 16 mesiacov po nehode. Zobraziť galériu (6)
Miroslava Fabušová má následky aj 16 mesiacov po nehode. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Koncom októbra 2020, v čase tvrdého lockdownu, slovenské médiá obletela správa o vážnej autonehode predsedu parlamentu Borisa Kollára. Spolu s ním sa v aute nachádzala aj bývalá Miss Universe Miroslava Fabušová. Brunetka skončila na JIS-ke s 9 zlomeninami. No zdravotne na tom nie je dobre ani 16 mesiacov po nehode. Stále má veľké bolesti!

Miroslava Fabušová aktuálne účinkuje v jojkárskej relácii Bez servítky. No a včera si pred kamerami po dlhých 16 mesiacoch zaspomínala na hrozivú autonehodu, ktorú koncom novembra 2020 mala s Borisom Kollárom. A ani tentokrát nezabudla podotknúť, že ju predseda parlamentu v čase tvrdého lockdownu viezol do lekárne. 

Bývalá misska skončila po nehode na JIS-ke s 9 zlomeninami. No vraj dodnes nie je zdravotne úplne v poriadku. „Klamala by som, keby som povedala, že áno. To boli ukrutné bolesti. Aj sú,“ povedala úprimne. A zaspomínala si aj na momenty z nemocnice. „To keď mi začali počítať zlomeniny, že máte zlomené piate, šieste, siedme, ôsme, deviate, desiate, jedenáste rebro, niektoré frakturované že 4-krát, tak som si povedala, - wau, to koľko mám rebier?“ prekvapovala Fabušová.

No zjavne sa jej na tieto chvíle spomína veľmi ťažko. Oči jej totiž hneď zaliali slzy. „Ale nebudeme tu plakať, ideme si dať... Na zdravie!“ prerušila smútok Miroslava a s ostatnými si štrngla šampanským. 

Fabušová, ktorá havarovala s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu