Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ŠOKUJÚCE zranenie Šmahela v šou Survivor: Bola to riadna mäsiarina... Museli mu PRIŠÍVAŤ PRSTY!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel (Zdroj: Instagram/martinsmahel)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Skončil v rukách lekárov! O projekte Survivor, ktorý momentálne na svojich obrazovkách vysiela aj televízia Markíza, sa hovorí ako o najdrsnejšej reality šou. Nuž, a vyzerá to tak, že niečo na tom bude... Svoje by o tom vedel hovoriť aj moderátor Martin Šmahel, ktorý sa v exotike hrozivo zranil.

Martin Šmahel sa so svetom delí o momentky a pikošky týkajúce sa šou Survivor, v ktorej pôsobí ako jeden z moderátorov, takže je jej neodmysliteľnou súčasťou. 

Kto by si myslel, že súťažiaci si v exotike užívajú luxusný pobyt, je na veľkom omyle. Dôkazom je to, že zo šou odstúpil už štvrtý celebritný účastník. Ako prvý kvôli panickým atakom skončil český spevák Vojta Drahokoupil. Nasledovali Gábor Boráros, Nathan a najnovšie aj český moderátor Tomáš Zástěra. Oni odstúpili kvôli zdravotným problémom. 

Ako ale najnovšie Šmahel prezradil, zranenia sa nevyhýbajú ani ľuďom zo štábu. „Mám na konte menšiu popáleninu druhého stupňa na zápästí a preseknuté prsty chodidla, ktoré museli byť znovu prišité,” poznamenal moderátor s tým, že zverejnil aj fotky ako dôkaz. Tiež poukázal na to, že fotku chodidla zverejnil až po desiatich dňoch, lebo skôr by ju Instagram nezniesol. 

Hrozivé zranenie, pri ktorom Martin takmer prišiel o prsty, si privodil tak, že stúpil na ostrý keramický úlomok, ktorý sa mu pod nohami nečakane prelomil, keď na ňom stál. „Lokálna pohotovosť bola na miestne pomery ok, ale bola to riadna mäsiarina. Aj anestézia zaberala akosi slabšie. Snáď sa mi vráti cit a budem môcť neskôr aj prstami hýbať,” uzavrel moderátor, ktorému prajeme, nech sa rana čo najlepšie zahojí a nech sa mu už zranenia vyhýbajú. 

FOTO Martinových zranení (ktoré nie sú vhodné pre slabšie povahy) nájdete TU!

 

Viac o téme: Martin ŠmahelSurvivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu