Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce VYHLÁSENIE markizáckej hviezdičky: Nie som ani muž, ani žena!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Intímne priznanie! Johana Špačková (27) sa do povedomia verejnosti vryla ako účastníčka reality šou Survivor. Súťažiaca sa nijako netají tým, že jej najbližším človekom je priateľka Klárka, s ktorou tvoria pár viac ako 12 rokov. Najnovšie však divákov zaskočila aj iným vyhlásením.

Odvaha jej nechýba! To Johana Špačková, ktorá si necháva hovoriť Johy, dokázala v drsnej reality šou Survivor už neraz. Pred kamerami sa však rozhodla hovoriť aj o témach, ktoré sú pre iných tabu. Netají sa napríklad svojou láskou k inej žene. 

„Survivor ma zmenil v tom, že si svojich blízkych budem viac vážiť. Napríklad Klárku. Nevážila som si ju tak, ako som mala,” spovedala sa pred kamerami Johy, ktorá tiež naznačila, že v počiatkoch ich vzťahu sa stretávali s rôznymi reakciami okolia. „Nikomu nič nevnucujeme, nikoho neobmedzujeme. A keď to niekomu vadí, ideme preč. Ale máme okolo seba ľudí, ktorým to nevadí. Naopak, sú radi, že sme, aké sme,” povedala k tomu Špačková. 

Tiež priznala, že ľudia bežne komentujú jej vzhľad. „Tým, že vyzerám, ako vyzerám, nemala som to jednoduché. Pokrikovali na mňa transka, či babochlap. Koľkokrát som išla na záchod a hovorili mi, že pánske WC je inde. Nie je to nič príjemné,” vyznala sa zo svojich pocitov Johy. Ona sama to cítila tak, že nechce podstúpiť zmenu pohlavia a vlastne aj jej priateľka ju v tom podporovala, aby sa nedala operovať. „Momentálne sa cítim ako Johy. Necítim sa ani ako žena, ani ako muž,” uzavrela túto tému. 

Johana Špačková sa priznala, že sa cíti ako nebinárna osoba.
Zobraziť galériu (7)
Johana Špačková sa priznala, že sa cíti ako nebinárna osoba.  (Zdroj: Foto: TV Markíza)

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu