Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná Ivana Gáborík šokuje: Mieri do Let’s Dance!

Ivana Gáborík Surovcová očakáva svoje druhé dieťa. Zobraziť galériu (3)
Ivana Gáborík Surovcová očakáva svoje druhé dieťa. (Zdroj: Instagram IG)

BRATISLAVA - Ivana Gáborík Surovcová bola dlhé roky súčasťou markizáckej šou Let’s Dance. A nevynechá ani najnovší ročník!

Ivana Surovcová patrila k tým najkrajším tanečniciam v markizáckej šou. Najbližšie k víťazstvu mala po boku herca Petra Marcina, ktorý ale nakoniec pre zranenie odstúpil. 

Zábery z 10. kola Let´s Dance.
Zobraziť galériu (3)
Zábery z 10. kola Let´s Dance.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aktuálne Markíza chytá ďalšiu sériu a tá je plná zmien. Adela Vinczeová napríklad zasadne do poroty a moderovať bude iba samotný Viktor Vincze. 

A teraz vyšla najavo ďalšia novinka, ktorou sa Ivana pochválila na sociálnej sieti. Hoci očakáva svojho druhého potomka, bude aj ona súčasťou šou. Nie však ako tanečnica, ale ako influencerka. „Let’s Dance je mojou srdcovou záležitosťou a ja som nesmierne poctená, že môžem byť opäť jeho súčasťou. Tentokrát bude mojou úlohou sprevádzať vás zákulisím a tréningami. Prostredníctvom mojej sociálnej siete sa pozrieme na prípravu choreografií a výrobu kostýmov. Takže, ak vás niečo konkrétne zaujíma, kľudne mi napíšte pod tento post a spoločne si na to posvietime,” priblížila fanúšikom svoju úlohu. 

Tehotná Ivana Gáborík šokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Aj samotná televízia už informovala, že angažovala nielen Ivanu, ale aj ďalšie mená známe zo siete Instagram. Zákulisie súťaže budú mapovať Tatiana Žideková, Zuzana Vačková, Sisa Križanová alias Sisa Kr, Naty Kerny, Mirka Dobiš ako Fashion Spy, Kika Ďurišová a víťazka Love Islandu Laura Chrebetová. 

Pripomeňte si, kto si v tomto ročníku zatancuje:

Viac o téme: Ivana Gáborík Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu