Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

DRÁMA v jojkárskom Bez servítky: Súťažiaca PRESTALA DÝCHAŤ… Natáčanie prerušené!

Súťažiaca Alica počas natáčania prestala dýchať. Zobraziť galériu (7)
Súťažiaca Alica počas natáčania prestala dýchať. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Predposledný večer kuchárskej šou Bez servítky skončil veľkou drámou. Súťažiaca Alica nezvládla nával stresu a po kritike zo strany súperov sa zrútila. Jej stav bol natoľko vážny, že mladá mamička nedokázala ani dýchať. Natáčanie muselo byť prerušené!

Vystupovanie pred kamerou vždy sprevádza istá dávka stresu. Najmä pre človeka, ktorý na niečo podobné nie je zvyknutý. No keď sa k tomu pridajú aj osobné problémy... Celá pomyselná bublina môže prasknúť. Aktuálne to na vlastnej koži okúsila súťažiaca z jojkárskej Bez servítky Alica. Záver jej večera sa totiž náhle zmenil na veľkú drámu, ktorá vystrašila aj jej súperov. 

DRÁMA v jojkárskom Bez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Mladá mamička nezvládla kritiku a zrútila sa. Odrazu len začala ukazovať, aby súperi prestali hovoriť a niekoľkokrát zopakovala, že nevie dýchať. V tom momente všetci pochopili, že si Alica nevymýšľa a situácia je naozaj vážna. „Ja som presne vedel, čo sa deje. Dostala, chúďatko, panický atak, poznám to, ja som ich párkrát v živote mal, takže viem, čo to je,“ priznal umelec Michal. 

Práve ten Alici začal hovoriť, ako má správne dýchať a Barbora Balúchová jej pohotovo podala papierové vrecko. Kuchárka v tom momente nedokázala pokračovať v natáčaní a ušla na toaletu. Neskôr sa ukázalo, čo za jej psychickým zrútením stálo. Posledné mesiace totiž hnedovláska rieši problémy v osobnom živote a všetko nasvedčuje tomu, že s manželom, s ktorým má ročnú dcérku, sa rozvedie. 

DRÁMA v jojkárskom Bez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

A práve toto všetko, v kombinácii so stresom v šou, na ňu doľahlo. „Neviem, či vám toto zvládnem povedať. Mne dnes nevadila vaša kritika, na mňa doľahlo posledné dva mesiace a nezvládla som dnešný stres. Je to ťažké, čím teraz prechádzam a ja tu ani nechcem byť, chcem ísť preč, nechám vás tu, ďakujem, že ste prišli. Prepáčte,“ zahlásila po návrate k stolu. Alica následne odišla do spálne a vyzeralo to tak, že natáčanie v tomto momente skončilo. Potrebovala však len zopár minút na upokojenie. 

DRÁMA v jojkárskom Bez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu