Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Diváci Jojky sú zhnusení: Veď, tá zmachlená kočka je... MUŽ!

Slaytiiina Zobraziť galériu (3)
Slaytiiina (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Neskrývajú svoje rozhorčenie! Jojkárska šou Bez servítky sa teší značnej obľube. V poslednom čase však súťažiaci okrem varenia pútajú pozornosť aj svojským imidžom, či výstredným správaním. Inak to nebude ani tento týždeň, kde rozhodne najvýstrednejším členom zostavy je Adam Nemeček, známy pod prezývkou Slaytiiina.

Nič pre konzervatívnych jedincov! Keď sa na sociálnych sieťach objavila upútavka na tohtotýždňovú reláciu Bez servítky, mnohí diváci neskrývali zdesenie. Tvorcovia relácie totiž dali príležitosť aj drag queen s prezývkou Slaytiiina, ktorá má na Instagrame takmer 80-tisíc followerov. 

„Fuj! Je mi na grc! Táto relácia nemá žiadnu úroveň,” znejú vybrané z rozhorčených komentárov. „Zvykli sme s dcérkou túto reláciu pozerať. Ale tento týždeň to vynecháme. Fakt neviete, čím zaujať?” neskrývala svoje rozčarovanie istá diváčka.  

VIDEO: Slaytiiina zabojuje o výhru 500 eur v jojkárskej šou Bez servítky. 

V jojkárskej šou Bez servítky zabojuje o výhru aj Slaytiiina (Zdroj: TV Joj)

Pre Adama nie sú nenávistné komentáre a hejty žiadnou novinkou. Ako drag queen sa prezentuje od svojich 15 rokov. Pod umeleckým menom Slaytiiina sa venuje i hudbe. Na konte má spoluprácu s Miss Petty, známou zo šou Česko Slovensko má Talent, či s Norou Mojsejovou. „Stretávam sa s rôznymi reakciami. Od ľudí, ktorí chodia na moje koncerty a podporujú ma, po ľudí, ktorí mi prajú denne smrť,” zdôveril sa počas nakrúcania svojim hosťom v relácii Bez servítky mladík.

Adama netrápilo, čo povedia hostia na jeho jedlo. „Ale urazilo by ma, keby mi povedali, že vyzerám zle,” uviedol pred stretnutím s hosťami Adam. Ten okrem iných pohostí napríklad aj vizážistku Mirku Fabušovú, ktorej meno sa mnohým spája s Borisom Kollárom.   

FOTO: Adam Nemeček a jeho mužská podoba. 

 

Viac o téme: Bez servítkySlaytiiinaAdam Nemeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu