Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Netaktná poznámka: Toto povedala Balúchová o Kollárovi!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Ostych išiel bokom! V jojkárskej šou Bez servítky aktuálne hviezdi nielen speváčka Barbora Balúchová (34), ale aj Michal Papánek (41), ktorý si prostredníctvom markizáckej šou Svadba na prvý pohľad hľadal nevestu. A bola to práve známa blondínka, kto musel čeliť jeho nie príliš zdvorilej otázke.

Aj tento týždeň sa v jojkárskej šou Bez servítky zišla pomerne zaujímavá partička ľudí. Po odvysielaní ich prvého spoločného stretnutia možno smelo konštatovať, že diváci sa doma nudiť rozhodne nebudú. 

Netaktná poznámka: Toto povedala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Nepochybne výraznou členkou zostavy je Barbora Balúchová, ktorá sa do povedomia verejnosti vryla nielen účinkovaním v speváckej šou SuperStar, ale tiež románikom s Borisom Kollárom, ktorému v roku 2017 porodila v poradí jeho desiate dieťa - syna Alexandra Jána. 

No a práve spomínaný románik bol tiež témou, ktorej sa blondínka pri stole nevyhla. Pričinil sa o to MIchal Papánek. „A nie si ty mamička od Boriska Kollára?” spýtal sa netaktne televízny ženích, ktorý na svojej otázke nevidel nič nevhodné. „A chceš aj číslovku? Ale vieš, čo? Poznáme sa, chodili sme na kávičky sem-tam,” poznamenala Babora. 

Speváčka neskôr pred kamerami dodala, že vôbec nemá problém sa k multioteckovi vyjadrovať. „Čo sa týka tej otázky na Borisa, tak je súčasťou môjho života. Navždy ňou bude. Máme spolu krásneho syna a je skvelý otec,” povedala k tomu Balúchová.

VIDEO: Barbora Balúchová sa počas nakrúcania nevyhla aj netaktnej poznámke od súpera Michala. 

Barbora Balúchová sa počas nakrúcania relácie Bez servítky nevyhla aj netaktnej poznámke od súpera Michala (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Barbora BalúchováBez setvítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu